Ce cauți de la un grup de utilizatori?

Sunt în proces de a începe un Grup de utilizatori în zona mea de dezvoltare .NET. Formatul comunității va fi alimentația medie gratuită, prezentarea și apoi, poate, oferirea gratuită a banilor.

Ce ați căuta, ca membru al unei comunități de utilizatori, pentru a vă menține înapoi în fiecare lună?

0
fr hi bn

3 răspunsuri

Dacă nu există bere, nu este suficient un grup de utilizatori pentru a participa. Tipii open source primesc asta. Întâlnirile grupurilor de utilizatori sunt funerale și dinamice din această cauză. Doar faceți BYOB și, bineînțeles, va fi mai bine în experiența mea.

0
adăugat

Întotdeauna îmi plac discuțiile pe subiecte diferite. Lucrul real greu de a vorbi cu o comunitate specializată este menținerea nivelului detaliilor ridicate, iar domeniul de aplicare este îngust. Care este scopul de a vorbi cu o grămadă de programatori .NET despre beneficiile Polimorfismului? Mă ucide mereu când merg la o întâlnire cu un anumit subiect și primesc explicațiile și exemplele cele mai rudimentare. Este o pierdere de timp.

Rețelele web MSDN au un sistem nivel care descrie complexitatea subiectului. Cele mai multe sunt la nivelul 100 sau 200. Dacă aveți de-a face cu un grup de profesioniști, discuțiile ar trebui să fie întotdeauna la nivelul 600-1000.

În afară de discuțiile despre subiectele tehnice, o altă zonă de mare amploare este dezvoltarea profesională. Cum vă faceți un programator mai valoros? Aceste tipuri de discuții sunt minunate pentru aducerea altor persoane, cum ar fi managementul, vânzările, clienții etc. Persoanele în care, în mod obișnuit, nu vă asociați decât cu protestul și care, în mod obișnuit, blestemați sub respirație atunci când vă plimbați. Un forum al grupului de utilizatori este o modalitate foarte bună de a aduce acești oameni împreună cu dezvoltatorii într-un cadru de terapie cu grup pseudo-grup.

De asemenea, gogoși.

0
adăugat

Este adevărat că unele dintre discuțiile de acolo sunt foarte rudimentare, din păcate, uneori majoritatea mulțimii tale ar putea avea nevoie de asta. Ma consider eu un novice in multe domenii, insa am participat la discutii pe care am crezut ca erau sub mine si inca oamenii cer intrebari foarte simple. Poate că merită să ai un grup de utilizatori bi-lunar, o săptămână pentru intrare și o săptămână avansată. Nu înseamnă neapărat să însemneți de două ori munca, dacă puteți obține pe cineva care să vă ajute să coordonați o mulțime de muncă se va suprapune. Pe de altă parte, ar trebui să simțiți membrii grupului și să vedeți ce nivel de calificare medie este și să jucați pentru asta.

0
adăugat
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com

PHP România, Moldova
PHP România, Moldova
173 participanți

Vorbim despre Yii, Laravel, Symphony, MySQL, PgSQL, WP, OpenCart... Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: https://ciupacabra.com @js_ro @node_ro @python_ro @seo_ro @Romania_Bot Offtop: @holywars_ro Joburi: @php_job @Grupuri_IT

SEO - optimizare, România & Moldova
SEO - optimizare, România & Moldova
120 participanți

Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: ciupacabra.com Toate grupurile IT: @Grupuri_IT

Python România
Python România
100 participanți

Comunitatea pasionaților de Python din România.

DevOps - comunitatea Română
DevOps - comunitatea Română
100 participanți

Vorbim despre Kubernetes, CI/CD, Linux, docker, monitorizare, Cloud services, Prometheus, network și orice alte teme legate de administrarea serverelor.

Android dezvoltatori, România — Moldova
Android dezvoltatori, România — Moldova
27 participanți

Parteneri: ciupacabra.com, @php_ro, @js_ro, @node_ro iOS: @ro_ios Reguli: https://github.com/js-ro/it-telegram/blob/master/RULES.md

iOS dezvoltatori, România — Moldova
iOS dezvoltatori, România — Moldova
21 participanți

Parteneri: ciupacabra.com, @php_ro, @js_ro, @node_ro, @seo_ro Android: @ro_android

.NET Romania
.NET Romania
20 participanți

Grup despre tehnologii Microsoft

MySQL - comunitatea Română
MySQL - comunitatea Română
19 participanți

Comunitatea română a programatorilor MySQL.

PostgreSQL - comunitatea Română
PostgreSQL - comunitatea Română
5 participanți

Comunitatea română a programatorilor PostgreSQL.