Ce este o modalitate bună de a deschide fișiere mari pe o rețea WAN?

Am o aplicație implementată în mai multe zone și există unele probleme cu deschiderea documentelor mai mari (20-50MB) în WAN.

În prezent, documentele sunt stocate în Zona 1 (America) și o legătură stocată în baza de date la docs.

Am auzit câteva lucruri despre blob-uri în oracol și stoca binar în MS SQL Server 2005 și apoi copierea bazei de date în alte zone.

Orice alte sugestii sau rezultate bune cu una din opțiunile descrise?

0
fr hi bn

2 răspunsuri

If you're running on Windows you could look at Distributed File Systems

0
adăugat

Cea mai bună opțiune aici este cachearea documentului din zona solicitată la prima solicitare și pingul ultimei modificări a documentului sursă de fiecare dată când se solicită documentul memorat în cache pentru a determina dacă acesta are nevoie de reîmprospătare. În acest caz, solicitați doar o mică bucată de informații (o dată) în WAN, de cele mai multe ori, când documentul este accesat. Aceasta funcționează cel mai bine pentru un subset de documente solicitate frecvent.

Dacă aveți un set mare de documente, fiecare rar solicitat de un grup disparat, atunci este posibil să doriți să consultați replicarea documentelor din fiecare dintre zonele dvs. de fiecare dată când masterul este actualizat. Acest lucru ar putea fi cel mai bine realizat prin stocarea documentului ca date binare în baza de date master și prin preluarea sclavilor de la comandant.

0
adăugat