Construirea site-urilor personale

În prezent, încerc să construiesc un site web personal pentru a crea o prezență pe web pentru mine. Planul meu este să includ conținut cum ar fi CV-ul meu, orice proiecte pe care le-am făcut pe cont propriu și linkuri către proiecte open source la care am contribuit și așa mai departe. Cu toate acestea, nu sunt sigur ce abordare ar fi mai bine dintr-o perspectivă de "publicitate", deoarece ceea ce face acest site, mai ales că sunt dezvoltator de software.

Ar trebui să folosesc un sistem out-of-the-box și să-l extind după cum este necesar, cu modulele disponibile și modulele personalizate acolo unde este necesar sau ar trebui să construiesc personalizat un site și toate caracteristicile sale, deoarece am nevoie de ele? Are un site personalizat mai bun în ochii unui potențial angajator care ar putea vizita site-ul meu?

0
fr hi bn
Hei, ar putea cineva să elaboreze ce înseamnă "sistem out-of-the-box" aici? Cu exemple, dacă este posibil. Thomas, ai pus această întrebare destul de mult timp în urmă, poți să-mi spui opțiunea pe care ai ales-o și cum sa dovedit pentru tine?
adăugat autor Shailesh Tainwala, sursa

11 răspunsuri

Dacă sunteți un dezvoltator specific pentru web, aș merge cu un site personalizat, dar dacă vă concentrați mai mult pe aplicațiile desktop sau pe tehnologiile backend, cred că un sistem extras din cutie ar fi bine.

0
adăugat

Am ajuns să văd că cel mai bun mod de a vă face publicitate este să puneți conținut de calitate acolo. Dacă scrieți despre tehnologia cu care aveți experiență, puteți crea câteva tutoriale și, dacă faceți tot ce este destul de des, aceasta arată o anumită autoritate în domeniul dvs. de activitate ales.

Numai aceasta este una dintre cele mai bune reclame. Cu toate acestea, doriți să arătați și pasiunea. Și online, care poate fi demonstrat prin modul în care site-ul tău se face cu meticulozitate (nu trebuie să fie un super UI sau ceva asemănător), dar trebuie să fie curat, curat și profesionist. Nu contează dacă este scoasă din cutie sau proiectată particularizat.

În orice caz, va trebui să lucrați din greu pentru a face să arate bine.

0
adăugat

Reinventarea roții nu este o idee atât de bună atunci când construiți un site personal. Construirea propriului CMS este distractiv și într-o anumită măsură este ceva de înfruntat, dar nu atât de multe caracteristici încât nu veți avea timp să construiți și toate găurile de securitate pe care nu veți avea timp să le rezolvați.

Este mult mai bine să alegeți un motor bun, bine stabilit, să creați o temă particularizată și să contribuiți la un modul sau la două: veți scrie un cod pe care îl puteți arăta ca o mostră de cod și în același timp puteți crea ceva util .

Cunoscând modul în care vă aflați în jurul unui CMS open source este o abilitate bună în orice loc de muncă: atunci când seful dumneavoastră spune - hei, avem nevoie de un site de trei pager pentru client/produs/persoană X în 10 ore, puteți spune -

0
adăugat

Nu cred că este important dacă site-ul dvs. utilizează în mod flagrant un cadru sau altă soluție "generică". Întrebarea adevărată este "se face bine, cu gust?" Dacă utilizați o soluție extras din cutie, ar trebui să acordați timp și să acordați atenție detaliilor atunci când personalizați-o ca și cum ați fi creat-o de la zero.

Alternativ, dacă căutați o experiență de învățare excelentă și ceva de petrecut mult timp liber - scrieți-vă singur. Dar știți că reinventați roata și o îmbrățișați.

editați

Un post recent de la 37Signals, Gearhead-urile nu-l primesc într-adevăr însumează un punct bun despre faptul că nu se concentrează pe detaliile tehnice, ci pe "conținut și comunitate".

0
adăugat

Depinde într-adevăr de:

a) ce servicii oferiți

b) ce nivel de calificare aveți atunci când vine vorba de designul/dezvoltarea web-ului

Dacă sunteți în primul rând un dezvoltator de aplicații web, atunci când rulați un produs de pe raft sau folosiți flagrant folosind DreamWeaver pentru ao dezvolta, poate că nu este atât de inteligent - sau poate că clienții dvs. nu sunt suficient de recunoscători?

De asemenea, dacă sunteți în primul rând un designer web, probabil că este o idee bună să vă creați propriul site web.

0
adăugat

Am jucat cu această idee în trecut, dar nu cred că este o idee bună din mai multe motive. În primul rând, există o serie de locuri care pot avea grijă de cele mai multe dintre acestea fără a fi nevoie să faceți lucrarea sau întreținerea. Doar dacă vă înscrieți pentru un cont linkedIn, de exemplu, vă veți permite să obțineți cea mai mare parte a nevoilor dvs. în acest sens. Aveți posibilitatea să creați CV-ul dvs. acolo și informații bio etc și să-l facă public vizibil. Cealaltă problemă cu "site-ul dvs." este că, dacă nu îl actualizați adesea, informațiile devin învechite, și chiar mai rău, oamenii nu au niciun motiv să se întoarcă pentru că "nimic nu sa schimbat" și asta nu înseamnă prea mult un anunț pentru că este?

Acum că am spus toate astea, o să fac o altă recomandare. De ce să nu începeți un blog în schimb ?! Dacă aveți o experiență decentă, de ce să nu împărtășiți asta. Aș fi dispus să pariez că acesta va fi anunțul best pentru abilitățile tale, deoarece:

  1. Este mereu actualizat (dacă postezi des)
  2. Nu este ca și cum ați căuta pentru a lucra în acest scop - dar angajatorul (viitorul) dvs. sau dezvoltatorii săi o vor verifica oricum pentru a obține o mai bună înțelegere a personajului dvs.
  3. Punerea ceva în CV-ul tău nu înseamnă că poți să o faci. Nu zic ca ai mintit despre abilitatile tale :-), dar nu ai nici un argument in legatura cu abilitatea ta cand scriei articole despre lucruri, primind comentarii si feedback, si mai bine, invatandu-te chiar mai mult despre pasiunile tale.

Cel mai bun dintre toate - puteți rula blogul dvs. din domeniul ales și, de asemenea, punctul de CV-ul dvs., care este stocat în linkedIn. Doar o idee ...

Asta-i cei doi bani care mi-au meritat - sper că te ajută să ajungi la o decizie!

0
adăugat

Iată ce am făcut (sau fac în prezent). Mai întâi, folosiți o soluție din cutie pentru a începe. În cazul meu, am folosit BlogEngine.NET, care a fost open source și ușor de configurat. Acest lucru îmi permite să pun conținutul pe site-ul meu cât mai repede posibil. Acum, pot continua să folosesc BlogEngine.NET, și pielea site-ul meu să-i dea mai multă personalitate sau pot începe să mișcă propria mea soluție. Cu toate acestea, nu am găsit încă o cerință care să-mi dea un motiv să-mi pierd timpul construind propria soluție. Câștigurile probabil că nu veți mai fi.

0
adăugat

Punerea CV-ul dvs. online online undeva ajută, am obține o mulțime de e-mailuri de recrutare de la oameni care s-au întâmplat în CV-ul meu prin googling. Cu toate acestea, sunt de acord cu ColinYounger în faptul că probabil veți obține mai multă bang pentru buck dvs. de la LinkedIn.

Sfatul meu este acest lucru - dacă doriți să vă petreceți timp pentru a învăța un CMS sau altceva, pentru a vă îmbunătăți, atunci de ce să nu faceți primul dvs. proiect într-o singură pagină să fie pagina dvs. de pornire?

Poate ne luminezi despre "caracteristicile" pe care vrei să le ai pe o pagină personală personală? În afară de un link la un CV HTML și, probabil, unele link-uri către lucruri care vă plac, nu sunteți sigur exact ce ar fi caracteristicile unei pagini de pornire ...

0
adăugat

Un site frumos arătat, implicit, în afara raftului, complet, ar putea fi mai impresionant decât un site web incomplet, nereușit, rupt, îmbinat împreună și incomplet. Poate începeți cu ceva "de pe raft", dar arătați frumos, păstrați-l simplu, profesionist, și apoi adăugați în cele din urmă mai multe funcționalități personalizate, stil și conținut. Angajatorii potențiali vă pot dori să vedeți că sunteți capabili să reutilizați soluțiile încercate și trucate în loc de încercarea de a crea totul de la zero fără un motiv bun. Sau puteți petrece timpul combinând componente excelente în ceva chiar mai bun decât suma pieselor, așa cum vorbește Jeff Atwood extensiv în podcasturile Overflow de stivă. Stack Overflow este un bun exemplu de scriere a unui lot de cod personalizat, dar combinarea acestuia cu unele dintre cele mai bune tehnologii/widget-uri Web 2.0/etc. în ceva coerent, în loc să încerce să demonstreze că pot implementa x/y/z de la zero.

(Pe de altă parte, este foarte distractiv să construiți propriul sistem de logare, un blog sau o galerie foto. Dacă vă place foarte mult și doriți să învățați ceva sau să creați ceva nou și diferit, atunci mergeți pentru el!)

0
adăugat

Pentru un site de portofoliu mai simplu, Wordpress ar putea să vă satisfacă nevoile.

Puteți crea pagini Wordpress "statice" pentru informații de contact, diverse portofolii, un CV etc. Acest lucru vă va oferi de asemenea un blog dacă doriți să faceți acest lucru.

Wordpress vă oferă flexibilitatea de a "ascunde" partea de blogging a acestuia și de ao utiliza în mod fundamental ca un CMS mai simplu. De exemplu, adresa dvs. URL rădăcină a example.com ar putea indica o pagină statică WP, în timp ce example.com/blog ar fi paginile blogului real.

Dacă vă auto-găzduiești Wordpress pe propriul domeniu (pe care chiar aș recomanda în loc să trec prin wordpress.com), ar trebui să fie trivial să înființezi câteva subdomenii pentru conținut suplimentar. De exemplu, downloads.example.com ar putea găzdui descărcările reale pentru proiectele pe care le-ați dezvoltat conectate din paginile portofoliului Wordpress. În mod similar, dacă faceți o mulțime de activități pe web, un subdomeniu precum lab.example.com sau samples.example.com ar putea găzdui mai multe pagini statice (sau dinamice) în care se afișează paginile cu nisip care nu sunt sub controlul Wordpress.

Rețineți însă că veți dori să faceți ca pagina dvs. să arate bine. Un site cu aspect necorespunzător poate sperieri clienții potențiali, chiar dacă nu sunteți în căutarea de a face vreun serviciu web pentru ei.

0
adăugat

Doar ca o întrebare laterală și urmărirea comentariului meu despre călătoria "ego": de ce ați lua ceva pe web pentru a fi "adevărat"? Aplicațiile IME tipărite, deși nu sunt neapărat corecte, tind să fie puțin mai puțin, erm ... exagerate decât depunerile web.

Cei care răspund \ vizualizând vreodată? N-aș fi un candidat la Google. S-ar putea să navighez pentru un respondent, dar ar ignora CV-urile.

Întorcându-mă înapoi la OP, aș sugera că trebuie să arătați ceea ce sunteți buni - să participați la proiecte Open Source și POST pe forumurile lor, să faceți legătura cu proiectele pe care le puteți posta detalii și, în general, să încercați să arătați ceea ce un angajat bun ar putea fi. Doar spunându-mi că ești bun la [a se insera ultima tendință aici] înseamnă prost.

0
adăugat