Pot scripta FlexBuilder fără să scriu o extensie?

Aș dori să scriu un script pentru a putea executa depanare sau un profil fără a trebui să trec la FlexBuilder și să fac clic manual pe buton (sau folosind combinația de chei). Este posibil acest lucru fără a scrie o extensie?

Pentru a fi mai specific, aceasta este exact ceea ce vreau să fac: vreau să creez o comandă TextMate care să vorbească cu FlexBuilder și o face să ruleze ținta de depanare pentru proiectul selectat în prezent. TextMate are deja suport pentru interacțiunea cu Xcode în acest fel și ar fi minunat să puteți face același lucru și cu FlexBuilder.

0
fr hi bn

3 răspunsuri

Când compilați, folosesc Ant și am control complet de la TextMate, ceea ce vreau este să pot lansa debuggerul și profiler . Debuggerul pentru linia de comandă este inutilizabil și nu există alt profil disponibil decât cel din FlexBuilder.

0
adăugat

Deoarece FlexBuilder este în esență o versiune extinsă a Eclipse, orice instrumente/scripturi pentru a face același lucru în Eclipse ar trebui să funcționeze și pentru FlexBuilder. Nu am putut găsi niciun fel de instrumente cum ar fi acest lucru, dacă ați gândit să eliminați complet FlexBuilder, există o mulțime de ghiduri pentru utilizarea compilatoarelor mxmlc (sau fcsh) direct de la editorul dvs.

0
adăugat

Nu știu dacă există un plugin asemănător pentru Eclipse, dar dacă nu puteți scrie unul așa cum ar trebui să fie ușor.

Dacă comanda specifică pe care doriți să o apelați apare în Windows/Preferințe - General/Chei , puteți crea un plugin care să ia comenzi de la TextMate (nu știu ce protocol folosit de TextMate, soclu sau altceva) și a executat acțiunea specifică asociată comenzii care apare și în preferințe.

0
adăugat
... da, atât de mult este evident, dar cum?
adăugat autor Theo, sursa