Componente ADF de afaceri prin RMI vs EJB și Toplink

Care ar fi diferențele în implementarea logicii de afaceri la distanță?

În prezent, intenționăm să folosim ADF pentru a dezvolta aplicații web front-end (trecerea de la Struts ). Care sunt diferențele dintre partea frontală care apelează EJB folosind TopLink vs Componente de afaceri ADF prin RMI în termeni de scalabilitate, deoarece migrarea de la Struts la ADF va cuprinde și PL/SQL și Oracle Forms, crescând astfel numărul utilizatorilor drastic?

0

2 răspunsuri

Trec printr-o situație similară chiar acum. Eu nu sunt un expert, dar aici ceea ce am colectat din experiența mea. Dacă EJB folosește mai bine balanțele Toplink sau ADF, depinde destul de puțin de particularitățile situației dvs. În unele cazuri, unul ar putea fi mai bun decât celălalt, dar am sentimentul că ambele soluții sunt destul de bune.

Cu toate acestea, deoarece menționați că proiectul implică și migrarea Oracle Forms, atunci se pare că ADF ar fi cea mai bună alegere deoarece Oracle pare să poziționeze JDeveloper și ADF ca succesor pentru Formulare și Rapoarte (vezi Documentația ADF care vizează Formularele și dezvoltatorii de design ).

0
adăugat

Nu trebuie să utilizați implementarea EJB a ADF BC. Este nevoie de o mulțime de sincronizare RMI. Am folosit-o cu ADF Leagăn . Trecerea la următoarea înregistrare durează aproximativ trei secunde. Trebuie să rescriim combobox-urile pentru ao face să funcționeze.

În Oracle 11g (ediția 2009-05) veți primi opțiunea de a crea un SDO WS bazate pe un obiect de vizualizare și le puteți utiliza în entitățile bazate pe ADF BC într-un alt proiect ADF.

0
adăugat