LinkButton nu arde pe serverul de producție

Acesta este un bun candidat pentru "Lucrează la programul de certificare a mașinilor mele" .

Am următorul cod pentru un LinkButton ...


  

Do you wish to upgrade?

Acesta utilizează un control personalizat care adaugă pur și simplu codul înainte și după conținut, formatându-l ca dialog de tip pop-up. Butonul Da este un HyperLink deoarece execută JavaScript pentru a ascunde fereastra de dialog și pentru a afișa o altă fereastră. Butonul Nu este un LinkButton deoarece trebuie să trimită PostBack pentru a procesa această valoare.

Nu am un eveniment onClick inregistrat cu LinkButton pentru ca pur si simplu verific daca IsPostBack este adevarat. Când este executat local, PostBack funcționează bine și totul merge bine. Când este publicat pe serverul nostru de dezvoltare, butonul Nu nu face nimic atunci când face clic pe acesta. Folosesc același browser atunci când testez local pe serverul de dezvoltare.

Ideea mea inițială este că poate un Validator împiedică lansarea PostBack-ului. Eu folosesc câțiva Validatori pe o altă secțiune a paginii, dar toți sunt alocați unui anumit Grup de validare pe care LinkButton Nu nu este alocat. Cu toate acestea, problema este de ce ar funcționa la nivel local pe serverul de dezvoltare.

Vreo idee?

0

3 răspunsuri

Înțelegerea mea despre ValidationGroup este că un buton fără grup specificat va declanșa toate validatoarele de pe pagină. Ați încercat să oferiți LinkButton o altă ValidationGroup?

0
adăugat

Verificați html-ul emis de producție și asigurați-vă că acesta are __doPostback() și că nu există metode globale care să urmărească clic și anularea evenimentului. În afară de asta, dacă credeți că ar putea fi legată de validare, ați putea încerca să adăugați CausesValidation sau orice altceva la fals și să vedeți dacă acest lucru vă ajută. În caz contrar, o eroare "funcționează pe mașina mea" este destul de greu de depanat fără a fi prezentă și de cunoașterea configurațiilor DEV vs PROD.

0
adăugat
Acest lucru a corectat problema. Știu că "Lucrările pe mașina mea" sunt probleme pentru a duplica. Orice teorii cu privire la diferențele dintre serverul meu local și cel de dezvoltare ar cauza acest tip de problemă?
adăugat autor Chris, sursa

Am avut o problemă similară. Am creat un formular cu un updatePanel, sub forma unor linkbuttons care ar deschide un extender Ajax modalpopup. Au lucrat bine până am adăugat autentificare la site. După aceea nu au făcut nimic deloc.

Citind solutia, am descoperit ca unele dintre butoanele link-ului au fost de lucru, acestea au fost cele care au avut CauzeleValidation setate explicit (am pus doar pentru cei pe care i-ar face ca este adevarat). Adăugarea CausesValidation = "false" la toate celelalte butoane link-ul le-a permis să funcționeze corect după ce am fost autentificat.

Vă mulțumim pentru comentariile dvs. toată lumea, mi-a salvat ziua!

0
adăugat
A lucrat pentru mine!
adăugat autor Arbaaz, sursa