De ce este Visual Studio în mod constant crashing?

Visual Studio cade accidental când adaugă/elimină referințe și proiecte. Orice gânduri de ce? Va instala ajutorul Sp1?

EDIT: I do not work with any addons except SourceSafe. I do most of my development in connected mode.

Developing using:
Visual Studio 2008
WinXp Terminal Service -> Win2k3 Sp2 (64bit)
VSS 8.0, 32bit

0

11 răspunsuri

Cel mai frecvent, dacă Visual Studio cade în mod repetat, fișierul .suo sau .ncb a devenit corupt. Închideți proiectul, ștergeți aceste fișiere și redeschideți. Aceasta vă poate rezolva problema.

.suo este un fișier ascuns.

0
adăugat

Căutați și ștergeți fișierele .ncb asociate soluției dvs. În versiunile anterioare, aceste fișiere (depanare) folosite pentru a le corupe și a le șterge ar rezolva problema (Visual Studio le va regenera automat).

0
adăugat

schimbarea locației soluției implicit mi-a rezolvat problema.

0
adăugat

A trebuit să eliminăm referințele mai vechi pentru proiectul care nu mai exista din soluție și care a funcționat bine pentru mine.

0
adăugat

Încercați să ștergeți fișierele .user și .suo - acestea sunt fișierele de opțiuni ale utilizatorilor create de VS. Aveți un fișier .user pentru fiecare proiect și un fișier .suo pentru soluția dvs. Când devin corupți, se întâmplă lucruri ciudate. Ștergerea acestora vă va face să pierdeți puțin lucruri, cum ar fi proiectul selectat ca proiect de pornire atunci când începeți depanarea, dar de obicei elimină un comportament ciudat ca acesta.

De asemenea, puteți să eliminați orice locații temporare ale fișierelor, cum ar fi dosarele temporare ASP.NET (dacă lucrați în ASP.NET) doar în cazul în care ceva ciudat este stocat undeva.

0
adăugat
Le veți vedea alături de fișierele .csproj și .sln. În VS 2015 multe dintre acestea au intrat într-un dosar .vs de fișierul .sln.
adăugat autor Travis Illig, sursa
Unde sunt localizate aceste fișiere .user și .suo?
adăugat autor NoSaidTheCompiler, sursa

Visual Studio 2005 a început să se prăbușească și să se blocheze recent. Modul în care am fixat-o în cele din urmă a fost de a rula acest lucru din linia de comandă:

devenv /resetuserdata

Asta mi-a clarificat toate particularizările, dar a rezolvat problema. Dacă ați personalizat VS foarte mult, puteți încerca mai întâi să vă exportați setările și apoi să vedeți dacă le puteți importa în siguranță după aceea. Alternativ, luați instantanee ale IDE-ului dvs., astfel încât să vă puteți aminti ce butoane etc. ați avut în locul dvs.

0
adăugat

Găsesc pe a mea chiar și în SP1 că se prăbușește foarte rar atunci când adaugă ceva la un proiect, dar în special când trec la o Vizualizare de proiectare ASP.NET și când generează automat comenzi în instrumente. Am dezactivat-o de la crearea lor și nu am mai multe accidente mai mult.

Știu că acest lucru nu are multe de-a face cu problema dvs., dar punctul pe care îl fac SP1 poate să nu fie răspunsul la problema dvs.

0
adăugat

Am încercat toate opțiunile sugerate, și câteva altele găsite la acest link . Nici un noroc.

Apoi am încercat să adaug o referință de pe un site Web (spre deosebire de aplicația Web). Procesul este diferit: trebuie să faceți clic dreapta pe proiect și să accesați Pagini de proprietate și există un buton Adăugați ... din fila Referințe.

Încă sa prăbușit, dar a existat un mesaj în Vizualizatorul de evenimente de data aceasta care mi-a indicat calea completă a unui DLL într-o componentă terță parte pe care am instalat-o. DLL-ul nu a putut fi citit de pe disc (corupt). Deci, o reparație a lib lib și o repornire mai târziu, și eu sunt din nou la bine.

ACTUALIZAȚI:

Am ajuns să aflu adevăratul motiv, mai multe fișiere de pe SSD-ul meu deveniseră corupte. CHKDSK/R m-au luat înapoi pentru o vreme. În cele din urmă a trebuit să înlocuiască unitatea. Doar amintind că este posibil să nu fie vina lui VS.

0
adăugat

Feriți-vă dacă suspectați un fișier .suo corupt și sunt integrate cu Source Safe.

When you restart VS after a crash, you may get the following message:

Operația Open from Source Control este încă în curs, dar puteți începe să lucrați acum. restul proiectelor vor fi preluate în mod asincron.

This basically means VS will load all projects in your opened solution from Source Safe and Overwrite any files that are checked out and contain unchecked-in changes!
After a VS crash, start Source Safe standalone and CHECK IN what you want to preserve.
Then work at fixing the corruption before starting VS again.

0
adăugat

Sperăm că asta îi ajută pe cineva. Simțeam că am încercat totul. Am reparat chiar și instalarea, care nu a făcut nici o diferență, precum și eliminat VS în întregime și problema a fost încă acolo. Opțiunea de logare nu mi-a spus nimic semnificativ, așa că am șters în final toate folderele bin și obj din soluția mea, precum și toate fișierele .suo și .user și l-am mutat într-un folder complet diferit de pe folderul rădăcină de pe harddisk-ul meu și l-am reconstruit . A venit magic!

0
adăugat

Dacă fișierul .suo sau .ncb a devenit corupt, acest lucru cauzează și crăparea unui studio vizual. Pentru a rezolva această eroare, puteți utiliza următorul pas așa cum este menționat în imagine.

  1. Go to the folder that contain visual studio execution file(devenv.exe).
  2. open the command prompt with the folder path mentioned in the step one and run the command devenv.exe /ResetSettings.
  3. If step two doesn't solve your problem then run the command devenv.exe /ResetUserData.

enter image description here

0
adăugat