Cum elimină .NET Compact Framework de pe dispozitivul meu Windows Mobile 5?

Încerc să obțin un număr de aplicații de la terțe părți pentru a lucra la smartphone-ul Windows Mobile 5.

Am instalat cea mai recentă versiune (3.5) a Microsoft.NET Compact Framework, însă ori de câte ori execut aplicațiile primesc un mesaj de eroare care afirmă: "Această aplicație [Application Name] necesită o versiune mai nouă a Microsoft .NET Compact Framework decât versiunea instalată pe acest dispozitiv. "

Având în vedere că am instalat cu succes cea mai recentă versiune, acest lucru nu are sens, ceea ce mă face să cred că trebuie să eliminăm .NET Compact Framework și să începi din nou. (Am încercat să îl reinstalez, dar, din câte știu, nu există nici o modalitate automată de a le elimina pe dispozitiv sau pe PC-ul meu.)

Are cineva sugestii cu privire la ceea ce trebuie să fac? Mulțumiri!

0

2 răspunsuri

Ați încercat să utilizați Microsoft ActiveSync pentru al dezinstala?

0
adăugat

Este probabil mai bine să dezinstalați nu și, dacă este în dispozitiv pe ROM, nu îl puteți dezinstala oricum.

Există câteva opțiuni disponibile pentru dvs.

  1. Diferitele versiuni CF coexistă bine, astfel încât să puteți instala versiunea mai veche și să lăsați pe ea 3.5.
  2. CF poate fi setat pentru modul de compatibilitate. Asta înseamnă că puteți spune că o singură aplicație compilată împotriva unei versiuni vechi utilizează runtime-urile de 3,5 ori în modul de compatibilitate sau puteți seta acel dispozitiv astfel încât toate aplicațiile CF mai vechi să ruleze din nou 3.5 EE în modul de compatibilitate .

Pentru resursele online care discută fișierele de configurare și modul de compatibilitate, consultați aceste linkuri:

Notă: am uitat să menționez în răspunsul inițial că utilizarea opțiunii # 2 (care rulează împotriva CF 3.5) va îmbunătăți probabil performanța aplicației, de asemenea, deoarece va fi difuzată cu cel mai nou CLR.

0
adăugat