Orice sugestii pentru testarea eficientă a paginilor web AJAX activate utilizând Instrumentele de testare MSVS Tester Edition?

Se pare că MS a lăsat cu adevărat o gaură masivă în instrumentele lor de testare automatizate din Visual Studio pentru paginile web cu componente AJAX și am fost foarte greu să găsesc comentarii sau adăugări ale unor terțe părți care să remedieze problema. Oricine are sfaturi despre automatizarea testelor web în MSVS pentru paginile AJAX?

0

2 răspunsuri

În cele din urmă am renunțat la încercare și am rămas doar cu WATIR

0
adăugat

Nu știu dacă acest lucru vă va ajuta, dar puteți încerca acest lucru:

https://github.com/pivotal/jsunit

EDIT: Îmi pare rău că am recitit Q-ul și mi-am dat seama că ai vrut să-i spui specific lui VS. Nu știu dacă sunteți familiarizat cu Script #, dar am citit câteva discuții înapoi că cineva a construit un cadru de testare pentru a utiliza cu asta, și Script # pot fi utilizate cu MSAjax. Ar putea fi o investigație.

http://scriptsharp.com/

0
adăugat
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com