Afișarea dimensiunii corecte în Windows Add/Remove Programs

Am nevoie de setarea manuală a setărilor de registry pentru o intrare în Add/Remove Programs (Window's Add/Remove Programs) (pentru XP și Vista). Totul funcționează, cu excepția dimensiunii afișate.

În conformitate cu acest post 2004 de Raymond Chen ar trebui este posibilă prin setarea valorii de registry EstimatedSize dar nu funcționează. Această pagină recentă MSDN spune că este determinată și setată de Windows Installer. "Cunoaște cum pot seta manual valoarea dimensiunii în afara Windows Installer?

(Sugestiile de a utiliza un singur MSI mare sunt apreciate, dar am făcut acest lucru în trecut și sa dovedit dificil și inflexibil. Abordarea noastră curentă este o aplicație personalizată pentru a gestiona sute de pachete MSI mai mici, dar aceasta înseamnă că cererea însăși trebuie să scrie setările de registry pentru Adăugare/eliminare programe.)

0

2 răspunsuri

ați putea încerca să construiți subproiectele în msm (module de îmbinare) și apoi să conectați lotul la un singur Msi - veți obține avantajele de a avea module individuale și un singur Msi în acest fel.

0
adăugat
Da, asta ar funcționa în teorie și așa am făcut-o în trecut, dar avem un volum atât de mare de date încât devine rapid un coșmar de întreținere. 35 GB și 200.000 de fișiere livrate lunar către mii de utilizatori.
adăugat autor Brian Ensink, sursa

De fapt am primit această întrebare pentru mine. S-ar putea scrie un mic fișier lot care execută pașii menționați aici:

Setarea dimensiunii estimate

0
adăugat
Multumesc pentru sfat, voi verifica asta!
adăugat autor Brian Ensink, sursa