Probleme cu instalarea Visual Studio Express

Am instalat "Visual C# 2008 Express Edition" și "Visual Web Developer 2008 Express Edition" pe mașina mea Vista. Anterior le-am rulat în Win XP. Când lansez software-ul, pornesc un nou proiect și încerc să-l construiesc, primesc avertismente precum "Componenta de referință" System "nu a putut fi găsită."; un rând pentru fiecare spațiu de nume utilizat. Am instalat .NET Framework 3.5 și pot naviga prin filele din "Adăugați o referință", dar nu pot funcționa. (O reinstalare nu a ajutat.) Există o soluție ușoară?

0
Ai o rulați ca Administrator? (Meniul contextual de clic dreapta din exe)
adăugat autor Thomas Wagner, sursa

4 răspunsuri

Lansați prin intermediul "Run As Administrator"? Este posibil ca permisiunile pe directoarele dvs. de cadru .Net să nu fie ceea ce ar trebui să fie.

0
adăugat

Chiar nu am vrut să urmez răspunsul acceptat și să fac o instalare curată. O soluție mai bună am primit de pe forumurile MSDN:

Go to Control Panel > Programs and Features > Turn Windows Features on or off...

Then enable everything under Microsoft .Net Framework 3.0

0
adăugat

Problema rezolvata. Am folosit cea mai radicală soluție pe care am putut să o vină - o instalare curată a Vista. Într-un fel, reinstalarea Visual Studio nu include toți pașii esențiali. Prima dată când software-ul este lansat, acesta se configurează. Ceva trebuie să fi greșit prima dată și când procedura a fost făcută din nou, a încercat să se folosească la configurația "ruptă". Ei bine, acum este fix.

0
adăugat

Aveți vreo patch-uri sau actualizări care ar putea exista pentru acel software? Celălalt gând ar fi să copiați System.dll în folderul binar al proiectului, ceea ce am făcut în proiectele anterioare pentru a face lucrurile să funcționeze.

0
adăugat