Fontul Arial nu se afișează corect pe Mac

Am un film flash cu un text dinamic, despre care se presupune că este Arial, și în mașina mea de Windows se afișează ca Arial. Dar când am încercat-o într-un Mac, arată ca ceva de genul Times New Roman.

Am încercat fiecare proprietate disponibilă și nu pare să o arate ca Arial pe Mac.

Am gasit un alt film pe care l-am avut ca nu a avut aceasta problema, asa ca pentru a identifica problema am facut un film foarte simplu. Mai intai am luat un text dinamic din celalalt film care a lucrat si i-am lipit un nou flau. Apoi am creat un text nou și am copiat fiecare proprietate una câte una. Când l-am publicat, textul original era afișat ca Arial, dar nu cel nou, chiar dacă aveau aceleași proprietăți! (cel puțin cele pe care le pot edita în editorul de proprietăți al flash-ului.

Folosesc Adobe Flash CS3 Professional.

Ce credeți că poate fi problema? Există proprietăți care nu apar în editorul de proprietăți? (Am verificat de asemenea filtrele și transformările)

Ambele sunt texte dinamice, fără nume de instanță, "Anti-alias pentru animație", Multiline, nu încorporez fontul și am bifat "Render text as HTML".

0

5 răspunsuri

0
adăugat
Problema cu asta este că mărește semnificativ dimensiunea SWF, deoarece folosesc o gamă largă de caractere
adăugat autor Turambar, sursa

Arial este versiunea Windows a lui Helvatica. DTP a fost inventat pe Mac și Microsoft a creat practic propriile versiuni ale fonturilor Mac în jurul Windows 3.0

0
adăugat

Utilizați Arial/Helvetica FontFamily

0
adăugat

Dacă nu încorporați fontul, atunci sunteți la mila jucătorului și Arial este un font numai pentru Windows. Dacă tot ce doriți este fontul sans-serif al sistemului, încercați să setați numele fontului la _sans

0
adăugat

Când utilizați un câmp de text dinamic, aveți două opțiuni - fie că încorporați (parte din) fontul în SWF, fie că utilizați fonturi de dispozitiv. Dacă încorporați, atunci formele de caractere reale vor fi încorporate în SWF-ul dvs. dacă nu, atunci includeți numai numele fontului - și dacă sistemul de operare nu are fonturi cu acel nume, acesta va alege o valoare implicită.

Din problemele cu câmpul pe care l-ați copiat dintr-un alt fișier, se pare că ați pierdut setările "Embed". Căutați butonul numit "Setări încorporare" sau similar în "Inspector proprietate".

Dacă alegeți să încorporați, atunci sunteți garantat că textul dvs. va fi afișat în Arial pe toate platformele. Cu toate acestea, acest lucru este valabil numai pentru caracterele pe care le încorporați. Dacă încorporați numai literele majuscule și apoi setați textul la "Hello", pe ecran tot ce veți vedea este "H". (Aveți grijă să încorporați întregul font - pentru fonturi full de unicode care vor fi mai multe megaocteți, deoarece includ japoneză și chineză și așa mai departe.)

Dacă alegeți să nu încorporați, atunci pentru a evita problemele pe care le aveți, ar trebui să utilizați unul dintre fonturile "dispozitiv" enumerate mai întâi în meniul pentru fonturi: _sans, _serif, _typewriter . În aproape toate cazurile, acestea se vor traduce în Arial, Times, și Courier pe PC și fonturi similare pe Mac.

0
adăugat