Schimbați dimensiunea fontului ContextMenu în C #

Este posibil să modificați dimensiunea fontului utilizat într-un ContextMenu utilizând .NET Framework 3.5 și C# pentru o aplicație desktop? Se pare că este o setare la nivel de sistem, dar aș dori să o schimb doar în cadrul aplicației mele.

0
Eu folosesc WinForms.
adăugat autor dailymorn, sursa
Folosesti WinForms sau WPF?
adăugat autor MagicKat, sursa

4 răspunsuri

Puteți schimba dimensiunea fontului unui System.Windows.Forms.ContextMenuStrip.

Dacă trebuie să modificați mărimea fontului meniului implicit Cut/Copy/Paste în casetele de text, cred că trebuie să setați proprietatea ContextMenu la un meniu personalizat care înlocuiește meniul implicit.

0
adăugat

Menționați .NET 3.5 - scrieți în WPF? Dacă da, puteți specifica dimensiunea fontului pentru proprietatea atașată TextBlock.FontSize


   <!-- Will get the font size from parent -->

Sau puteți să o specificați într-un stil care afectează toate elementele de meniu


Desigur, este întotdeauna mai bine să lăsați setarea sistemului să determine dimensiunea fontului. Unii oameni l-ar fi schimbat pentru a se potrivi mai bine situației lor fizice (cum ar fi vederea slabă a ochilor) sau hardware (ecran mare/mic). Orice ai forța în codul tău va fi alegerea greșită pentru unii oameni, în timp ce nu le dai nici o modalitate de ao schimba.

0
adăugat

În WPF:


    <!-- ... -->

În WinForms:

contextMenuStrip1.Font = new System.Drawing.Font("Segoe UI", 24F);
0
adăugat
el vorbește despre contextmenu, nu despre banda
adăugat autor nawfal, sursa

Dacă vă definiți propriul meniu de context printr-un ContextMenuStrip în Windows Forms, utilizați proprietatea Font .

Dacă vă definiți propriul meniu contextual printr-un ContextMenu în WPF, utilizați diferitele Fontxxx proprietăți, cum ar fi FontFamily em>.

Nu puteți schimba meniurile implicite de context care apar cu comenzile; acestea sunt determinate de setările de sistem. Deci, dacă doriți "Copy/Cut/Paste/etc" meniu cu o dimensiune personalizată a fontului pentru un TextBox al WinForms, va trebui să creați un ContextMenuStrip cu dimensiunea adecvată a fontului și să o atribuiți TextBox ContextMenuStrip .

0
adăugat