Javascript desen bibliotecă?

Orice sugestie pentru o bibliotecă de desen interactiv JavaScript? Trebuie doar să desenați linii, poligoane, texte de diferite culori. IE/Firefox/Opera/Safari compatibil.

0

10 răspunsuri

După cum sa menționat mai sus, pânza este modul în care trebuie să mergeți. IE nu o suportă nativ, deci va trebui să descărcați ExCanvas pentru a vă asigura compatibilitatea cu browserul încrucișat. Aș recomanda să vizualizați Ajaxian pentru unele proiecte care utilizează eticheta panza.

0
adăugat

De asemenea, mxGraph . Acest lucru nu utilizează excanvas pentru IE. Excanvas este mult mai lent decât utilizarea VML, în special, re-folosind aceleași noduri VML, mai degrabă decât ștergerea, adăugând noduri DOM pentru redraw. Acesta este adesea un punct de vedere trecut, dar excanvas pe performanța IE este doar groaznic.

0
adăugat

Raphael is pretty cool for that, and works across browsers since it uses VML (for MSIE) and SVG (for everything else).

0
adăugat
nu susține FF 2
adăugat autor user121196, sursa
Multumesc morminte acest lucru arată super minunat. va folosi Raphael.
adăugat autor John Ballinger, sursa
La naiba, m-ai bătut la pumn;)
adăugat autor Aeon, sursa

Desenarea textului cu eticheta de pânză este o mare durere. Opțiunile dvs. sunt de a folosi divizii regulate poziționate absolut în locurile potrivite sau de a găsi/scrie un motor de aspect al fonturilor ( exemplu ) sau așteptați să fie implementat un nou standard care să vă permită să desenați text. SVG se ocupă de acest lucru mult mai bine.

În IE aveți ExplorerCanvas pentru a simula API-ul canvas cu propriul markup VML al IE. Cu toate acestea, VML nativ poate face text pe o cale și astfel de lucruri seamănă cu SVG. Cred că, teoretic, dacă vrei manipularea complexă a textului, vrei SVG și VML ca biblioteca Raphael pe care Dan a menționat-o.

S-ar putea să ia în considerare Flash pentru un moment înainte de a începe.

0
adăugat
De fapt, VML suporta nativ text, iar cele mai recente revizii ale ExplorerCanvas au metodele de desen text recomandate de WHATWG;) explorercanvas .blogspot.com
adăugat autor Fabien Ménager, sursa
Doar ca o actualizare. Textul este mult mai puțin de durere acum (2011), a fost destul de bine pentru ultimul an. iOS4.1 + suportă în cele din urmă textul corect pe canapele și știu că Android 2.1+ nu funcționează corect. Firefox/Safari/Chrome au avut intotdeauna un suport text pentru panza buna, iar IE9 + are si textul corect in Canvas.
adăugat autor Gabe, sursa

Verificați pluginul jQuery Drawing și, de asemenea, vă puteți uita la referință Canvas și tutorial .

0
adăugat

Puteți utiliza obiectul panza direct pentru a desena în 2D. IE necesită biblioteca excanvas.

http://developer.mozilla.org/En/Drawing_Graphics_with_Canvas

0
adăugat
se pare că Raphael poate face mai mult decât cutii și linii simple .. raphaeljs.com
adăugat autor ina, sursa
Canvas este calea de a merge mai mult decât câteva cutii sau linii triviale. Și excanvas funcționează surprinzător de bine, cel puțin pe IE 7.
adăugat autor dgvid, sursa
Funcționează excelent și cu IE6.
adăugat autor Prestaul, sursa

Processing.js al lui John Resig este un cadru frumos pentru asta.

0
adăugat
cum compară processing.js cu raphael pentru grafica statică?
adăugat autor ina, sursa
Se pare că IE este acum acceptată (IE9)
adăugat autor yorjo, sursa
Tristețe de procesare nu suportă IE. Acesta este un pic de păcat, dar pare minunat.
adăugat autor John Ballinger, sursa

În funcție de modul în care trebuie să fie browserul încrucișat și de scopul de a face ieșirea, puteți examina elementul Canvas și javascriptul asociat.

Canvas

0
adăugat

Încercați http://www.walterzorn.de/en/jsgraphics/jsgraphics_e.htm. Este cel mai bun pe care l-am găsit (fără a recurge la SVG) și funcționează în majoritatea browserelor fără adaosuri.

0
adăugat
adăugat autor quantumpotato, sursa
walterzorn.com nu pare să mai fie în jur. :(
adăugat autor Alex Black, sursa
Chestia asta (desenul prin aranjarea elementelor HTML) nu scade foarte bine, dar cu siguranta functioneaza :)
adăugat autor Dan, sursa
Adevărat ... cu siguranță nu ați putea construi un sistem CAD în acest fel, dar puteți face desene destul de complexe dacă le lipiți de structuri și imagini ortogonale (linii, dreptunghiuri etc.) și le aruncați puțin în imagini. Alte entități desenate sunt construite cu mai multe elemente DIV fiecare.
adăugat autor Steve Moyer, sursa

D3.js

D3.js este o bibliotecă JavaScript pentru manipularea documentelor bazate pe   date. D3 vă ajută să aduceți la viață datele folosind HTML, SVG și CSS. D3   accentul pe standardele web vă oferă capabilitățile deplină ale celor moderne   fără a vă lega de un cadru propriu, combinând   componente puternice de vizualizare și o abordare bazată pe date a DOM   manipulare.

Uitați-vă la această discuție de asemenea.

0
adăugat
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com