Cum pot spune câte conexiuni SQL am deschis într-un serviciu Windows?

Văd câteva erori care ar indica o scurgere de conexiune. Adică conexiunile care nu au fost închise corect și piscina se scurge. Deci, cum să procedez la instrumentarea acestui lucru pentru a vedea exact câte persoane sunt deschise la un moment dat?

0

7 răspunsuri

Utilizați instrucțiunea "Utilizare" pentru a vă asigura că conexiunile sunt întotdeauna închise și că nu veți mai avea niciodată această problemă:

using(SqlConnection connection = new SqlConnection())
{
...
}//connection is always disposed (i.e. closed) here, even if an exception is thrown
0
adăugat

Dacă utilizați .net, există furnizorul de date .net pentru serverul SQL în PerfMon. Poți să te uiți la NumberOfPooledConnections acolo

0
adăugat

sp_who2 procedură stocată în tabela de master este frumos pentru acest lucru dintr-o parte a bazei de date. Acesta vă va arăta conexiuni la baza de date. Dacă căutați mai multe date, încercați și profilarea.

0
adăugat

Implementați un serviciu pe care toate conexiunile sunt create, deschise și închise. Țineți un contor acolo. Conectați-vă cu cadrul de înregistrare de fiecare dată când o conexiune este deschisă sau închisă.

0
adăugat

puteți utiliza instrumentul profiler pentru a urmări toate conexiunile existente și deschiderea și închiderea

Puteți deschide profilul de la managerul de întreprindere

0
adăugat

Dacă utilizați SQL 2000, puteți verifica în SQL 2000 Enterprise Manager:

Pentru a vizualiza fereastra Activitate curentă în   SQL Server Enterprise Manager, extindeți   un grup de server, apoi extindeți a   Server. Extindeți Management și apoi   extindeți Activitatea curentă. Faceți clic pe Procesare   Info.

     

Activitatea curentă a serverului este   afișat în panoul cu detalii.

( http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc738560 aspx )

(Din căutarea Google: activitatea curentă sql 2000)

0
adăugat

Ați putea rula sp_who2 în SQL Server Management Studio sau Query Analyzer pentru a vedea toate conexiunile dvs. actuale. Acesta este SQL Server. Nu sunt sigur care RDBMS pe care îl utilizați.

De asemenea, uitați-vă în codul dvs. și asigurați-vă că închideți o conexiune imediat ce nu mai aveți nevoie de ea. Fii anal cu privire la asta!

0
adăugat