Implementarea pe mai multe servere

Trebuie să implementez codul php/html/css/etc pe mai multe servere și mă uit la opțiunile mele pentru software care permit implementarea ușoară și sigură pe mai multe servere.

De asemenea, ajută dacă ar putea fi legat în SVN-ul meu.

Orice sugestii?

0

11 răspunsuri

Configurarea autentificării publice keykey fără parolă cu ssh vă va permite să vă scana fișierele pe oricare dintre serverele dvs. foarte repede (sau să fie automatizată printr-un script shell).

Here's a simple tutorial: http://rcsg-gsir.imsb-dsgi.nrc-cnrc.gc.ca/documents/internet/node31.html

0
adăugat

De asemenea, am uitat să menționez că dacă utilizați rsync, puteți seta rsync să folosească ssh, astfel încât să transferați numai fișierele care s-au schimbat, economisind timp și lățime de bandă.

0
adăugat

Am folosit Studio de automatizare Build înainte de o sarcină similară. Vă oferă multă flexibilitate în ceea ce puteți face.

0
adăugat

Am concur - stabiliți copacul dvs. svn și utilizați rsync peste ssh pentru a copia copacul în locațiile îndepărtate. rsync va face rapid și eficient, doar copierea modificărilor, mai degrabă decât fișierele complete.

Doriți să exportați arborele dvs. svn într-un anumit director, apoi rsync de acolo în arborele de directoare al gazdei la distanță.

0
adăugat

Dacă rulați pe Redhat sau Debian, luați în considerare ambalarea codului în RPM sau Debs. Apoi, construiți un depozit yum sau dpkg și puneți pachetele acolo. Apoi puteți folosi gestiunea pachetelor de sistem pentru a face upgrade-uri/rollback-uri etc. Puteți chiar să utilizați păpuși pentru a automatiza procesul.

Dacă doriți să o legați în subversiune, puteți crea o ramură pentru fiecare versiune nouă. Utilizați scripturile de comitere pentru a crea RPM atunci când o nouă ramură apare într-un director.

0
adăugat

Capistrano is pretty handy for that. There's a few people using it (1, 2, 3) for deploying PHP code as evidenced by doing a quick search.

0
adăugat

O să-l iau pe Capistrano. Este incredibil de puternic și flexibil. Proiectul nostru actual utilizează Capistrano pentru implementarea pe servere diferite, precum și pe mai multe servere. Transmitem două argumente la comanda cap: 1) numele setului de opțiuni config specifice pentru mașină pentru a rula și 2) numele acțiunii de rulare

se termină după cum urmează:

cap -f deploy.rb live deploy

sau

cap -f deploy.rb dev deploy

Desigur, cazul de utilizare implicit - se utilizează la o mulțime de mașini deodată - este o problemă cu Capistrano ȘI nu aveți nevoie să aveți Capistrano pe mașinile pe care le desfășurați. Toate în toate, tehnologia gustoasă.

0
adăugat
informal (brit) ceva ușor de realizat :) - bit.ly/fU2WSI
adăugat autor Dolph, sursa

I had marked a post on how to deploy your websites using Subversion : http://blog.lavablast.com/post/2008/02/I2c-for-one2c-welcome-our-new-revision-control-overlords!.aspx

0
adăugat

Am gasit capistrano pentru a fi foarte usor de folosit odata ce este setat. Fișierul de configurare poate fi un pic confuz la început pentru medii mai complicate, dar în curând devine util. Dispun la 14 servere pe producție. De asemenea, folosesc medii multiple pentru implementare pe un server de staționare. Un quirk, există un bug în ruby care întrerupe desfășurarea paralelă, dar în serios nu este prea rău cu exporturile svn.

0
adăugat

Puteți utiliza, de asemenea, kwateeSDCM , care este gratuit și permite instalarea la distanță prin ssh. De asemenea, vă permite să gestionați configurația specifică serverului dintr-o locație centrală și să faceți upgrade-uri fără rost.

0
adăugat

Setarea de la Capistrano este prea complicată. Am constatat că KwateeSDCM a fost foarte simplu de utilizat cu o interfață web simplă și fără scripting. Avem configurația noastră de implementare realizată în cel mai scurt timp pentru configurarea Dev și QA pe serverele Windows și Linux.

0
adăugat
PHP România, Moldova
PHP România, Moldova
173 participanți

Vorbim despre Yii, Laravel, Symphony, MySQL, PgSQL, WP, OpenCart... Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: https://ciupacabra.com @js_ro @node_ro @python_ro @seo_ro @Romania_Bot Offtop: @holywars_ro Joburi: @php_job @Grupuri_IT