Cum sa spun ce fisiere IE gandesc sunt "nesigure"?

Avem un sistem CMS a cărui interfață web este difuzată pe HTTPS. Acest lucru funcționează frumos pentru Firefox, dar când îl încărcăm în IE6 sau IE7, se plânge că "Această pagină conține atât elemente securizate, cât și neasigurate".

Am încărcat pagina în Firefox și am verificat-o cu Firebug și fiecare conexiune pare să treacă prin HTTPS, așa cum ar trebui să fie cazul.

Există vreo modalitate de a spune ce provoacă IE să arunce această eroare aparent eronată?

0
Da, a verificat fila net, și se părea că totul era HTTPS.
adăugat autor Sean McMains, sursa
Acest lucru este cauzat, de obicei, de imagini, fișiere de stil sau fișiere javascript. Ai verificat asta?
adăugat autor Tom Ritter, sursa

5 răspunsuri

Dacă nu puteți vedea nimic care nu utilizează SSL, atunci aceasta este, de obicei, până la un certificat SSL rupt undeva. Nu știu nimic de-o parte care să vă spună exact ce este problema, dar puteți obține o listă cu tot ce este încărcat destul de ușor.

Fila de mass-media din fereastra de dialog "informații despre pagină" din Firefox (faceți clic dreapta pe pagină) o va face, ar putea fi utilă și o acțiune cu Fiddler (care este o piesă de software excelentă și extrem de utilă).

0
adăugat

Firefox are un număr de bug-uri în detectarea conținutului mixt. În general, ar trebui să încercați să utilizați Fiddler pentru a identifica resursele nesigure.

Dacă instalați un instrument pe care l-am scris (www.bayden.com/dl/scriptfreesetup.exe), veți primi un alt prompt de conținut diferit, care arată adresa URL a primei resurse nesigure pe pagină. Acest instrument este de fapt un prototip și ar trebui să îl dezinstalați când ați terminat cu el.

0
adăugat
ScriptFree funcționează bine pentru mine pe IE8 pe Win7, dar o mulțime de alți oameni par să aibă probleme cu asta - spre deosebire de Fiddler, nu este într-adevăr un instrument matur. Dacă aveți o adresă URL pe care doriți să o privesc, aș fi bucuroasă să o fac.
adăugat autor EricLaw, sursa
Rularea IE ca administrator, de asemenea, pare să ajute această extindere să rămână un pic mai stabilă. Dar IE9 rezolvă această problemă în întregime prin afișarea URL-ului nesigur în direct în consola F12 Developer Tools.
adăugat autor EricLaw, sursa
Acest instrument funcționează încă cu IE8 pe Win7? Am instalat-o, am pornit Internet Explorer și sa prăbușit. Este aceasta folosirea corectă?
adăugat autor Peter Štibraný, sursa
Asta a fost pentru noi. FYI, fundal: url (date: image/svg + xml; base64, ...) se consideră "nesecurizat".
adăugat autor Glenn Barnett, sursa

Utilizați Fiddler pentru a urmări traficul dintre server și IE.

Be sure to go to Tools > Fiddler Options... > HTTPS > and check 'Decrypt HTTPS traffic'

Orice trafic non-HTTPS generat între orice server și IE ar trebui să fie ușor de detectat în lista de sesiuni Web.

0
adăugat
Vă mulțumim pentru vârful de setare. Mă întrebam de ce nu vedeam nicio cerere de imagine.
adăugat autor Kon, sursa

Am folosit instrumentul lui Eric (mulțumită lui Eric că m-ai salvat ore întregi ...) și se pare că IE6 tratează o imagine de fundal specificată cu o cale relativă drept conținut nesecurizat. Chiar dacă solicită acest lucru peste https. Deci, dacă sunteți încurcați - convertirea căilor dvs. relative la cele absolut ar putea ajuta într-adevăr ...

0
adăugat
+1 pe explicația de fundal-imagine, foarte util.
adăugat autor Stijn de Witt, sursa

Sunt una sau mai multe resurse (CSS url-image ref ignorate cu ușurință) care indică un subdomeniu care nu este acoperit de certificat ( https://www.example.com vs https://static.example.com )?

0
adăugat