Arhitectura site-ului web bine dezvoltata folosind linq sql?

Oricine a găsit încă o arhitectură de site web bună folosind linq la sql? Orice ajutor va fi foarte util!

0
în aproximativ 4 luni de acum ar trebui să vă pot arăta una = P
adăugat autor Danimal, sursa

4 răspunsuri

Tocmai am terminat un proiect intern de servicii bancare pe Linq2Sql și am plătit. Am fost un pic sceptic la început, dar cred că a mers bine în cele din urmă. Amintiți-vă, fundamentele nu se schimbă.

1) încercați să rămâneți cât mai apatrizi 2) mențineți linii clare între serviciile dvs. și accesul la date 3) nu luptați linq, utilizați acesta. Dacă nu te ajută, probabil că faci ceva greșit

Implementarea noastră a ajuns să fie un hibrid al Andrew Siemer și Beth Massi abordare (un pic mai greu pe partea lui Andrew) și în C #

0
adăugat
@ andrew-siemer a fost de 6 ani, dar dacă memoria servește a fost cea mai mare parte stilul tău de gestionare a conexiunii.
adăugat autor slf, sursa
+1: Mare răspuns. Acest lucru ma ajutat foarte mult. Încercam să găsesc o modalitate inteligentă de a implementa o arhitectură n-tier utilizând L2S, iar aceste soluții reușesc atât de elocvent.
adăugat autor James Johnson, sursa
Mi-ar plăcea să aud ce ați terminat folosind, care este mai greu de partea mea! :)
adăugat autor Andrew Siemer, sursa

MVC Storefront de la Rob Conery

După cum au spus și alții, linq-to-sql nu se deosebește de niciun alt ORM, astfel încât arhitectura este aceeași cu cea pe care ați folosi-o pentru NHibernate și altele.

0
adăugat
Nu am privit prea mult în cod, dar seamănă cu ceva care a fost aruncat într-o seară. Există o declarație SQL chiar în index.aspx de pe pagina de pornire și nu utilizează nici măcar Linq To SQL.
adăugat autor Kibbee, sursa
Proiectul lui Rob ar folosi Subsonic mai degrabă decât linq pentru SQL
adăugat autor Aaron Fischer, sursa

Ce, în afară de StackOverflow? ;-)

0
adăugat
este disponibil codul sursă? : P
adăugat autor Bruno, sursa

Amintiți-vă că Linq este o tehnologie care se află la vârful structurilor tipice de acces la date. Prin urmare, toate regulile care s-au aplicat până în prezent sunt încă deținute. Doar pentru că puteți ajunge la date ușor mai ușor în aplicația client nu înseamnă că eliminați cele mai bune practici de arhitectură pentru accesul la date.

0
adăugat