.NET Compact Framework Printing libraries

Poate cineva să îndrepte bibliotecile care pot fi utilizate pentru imprimarea de la Compact .Net Framework 1.0?

criterii:

  1. Trebuie să pot tipări text și coduri de bare.
  2. Biblioteca ar trebui să fie, de preferință, upgradeabilă la .Net 2.0 sau mai mult, cu o întrerupere minimă.
  3. Poate fi Open Source [care poate fi distribuită ca parte a aplicației comerciale] sau care poate fi achiziționată.

Edit

Mai multe informatii:

  1. We are an ISV and this application is sold to our customers.
  2. This application is usually installed on Symbol, Opticon devices. But occasionally this is installed on a generic Windows Mobile PDA or Phone devices.
  3. I want the library to work with Printers from multiple vendors. [I now have printers from O'Neil and Citizen-Systems for testing].
  4. We want the printers to be connected using bluetooth. I guess the library should in general work with any serial port connections.
  5. PrinterCE.NetCF from FieldSoftware appears to fit the bill. Thanks ctacke. I am looking for something similar.

Mulțumiri,

Kishore

0

1 răspunsuri

Nu ne-ați dat prea multe detalii, cum ar fi dispozitivul pe care îl utilizați sau tipul imprimantei pe care doriți să-l imprimați (local, lan, serial, rețea etc.), dar văd dacă vă pot indica cel puțin direcția cea bună.

Standardul de facto pentru imprimarea prin CF este PrinterCE from Field Software . PrintBoy de la Bachmann Software funcționează de asemenea bine. Nu sunt sigur dacă eitehr are capacitatea de a imprima coduri de bare.

Acum, dacă imprimați coduri de bare, acest lucru sugerează că utilizați un dispozitiv ca un dispozitiv Symbol (acum Motorola) sau handheld Intermec. În acest caz, acești producători au propriile SDK-uri care permit tipărirea.

Dacă imprimați ceva de genul unei imprimante cu coduri de bare Zebra, acestea au de obicei câteva comenzi seriale PCL pentru imprimarea codurilor de bare, de aceea, de fapt, nu trebuie să "tipăriți" codul de bare. În schimb, trimiteți comanda PCL pentru a spune imprimantei că datele trebuie să trimită un cod de bare în loc de text. Producătorul imprimantei poate furniza o referință PCL, deoarece PCL pentru aceste tipuri de lucruri nu este standardizat.

0
adăugat