capitole în videoclipuri pentru iPhone

Este posibil să folosiți capitole în videoclipuri pentru iPhone într-o aplicație?

De exemplu: Am un videoclip de 3 minute pentru a juca. Am capitolul 1 începând cu 0s, capitolul 2 la 50s, capitolul 3 la 95 de secunde.

Pot începe să plac videoclipul la 50 de ani (capitolul 2) până la sfârșit? Pot să fac joc doar capitolul 2 de la 50 la 95?

Întrebarea mea nu este de a adăuga capitole la un videoclip. Vreau să știu dacă acest comportament este disponibil pe iPhone.

0

3 răspunsuri

Este posibil să trimiteți fără întârziere mesajul setCurrentTime către MPMoviePlayerController. Este nevoie de un parametru de tip dublu care specifică poziția de redare în secunde. Găsiți mai jos un scurt exemplu:

Extindeți MPMoviePlayerController pentru a evita avertismentele compilatorului:

@interface MPMoviePlayerController (extended)
-(void)setCurrentTime:(double)seconds;
@end

Apoi îl puteți suna de oriunde aveți nevoie - înainte de a începe sau în timpul redării.

MPMoviePlayerController* player = [[ MPMoviePlayerController alloc] initWithContentURL:url ];
[ player setCurrentTime:95.0 ];
[ player play ];
0
adăugat
Apple a început să respingă aplicațiile care utilizează API nepublicate. Și chiar dacă aplicația dvs. este acceptată, se poate rupe după orice actualizare a sistemului de operare. Nu utilizați nu API-uri nepublicate ca acestea în aplicațiile App Store, oricât de convingătoare ar fi acestea.
adăugat autor Andrey Tarantsov, sursa

iPhone SDK 3.0+ are o nouă proprietate MPMoviePlayerController.initialPlaybackTime pentru setarea timpului pentru a începe redarea filmului. Acest lucru va fi "rotunjit" la cel mai apropiat timp cheie de timp anterior, deci nu oferă o poziție exactă de pornire, dar destul de aproape.

0
adăugat
problema este că nu toate filmele au multe cadre cheie. Această funcție poate cauza probleme de precizie atunci când timpul cheie al cadrului cheie este departe de timpul necesar.
adăugat autor Raptor, sursa

player.currentPlaybackTime = timp;

0
adăugat