Rational Functional Tester așteaptă existența obiectului

În prezent, modific un script Java în Tester funcțional Rational și încerc să-i spun RFT să aștepte să apară un obiect cu un anumit set de proprietăți. Mai exact, vreau să aștept până va apărea un tabel cu numărul X de rânduri. Singura modalitate prin care am reușit să o fac până acum este să adaug un punct de verificare care doar verifică faptul că tabelul are un număr X de rânduri, dar nu am reușit să utilizez tipul de așteptare pentru tipul de obiect VP, deci acesta pare a fi puțin cam nebun. Există o modalitate mai bună de a face acest lucru?

Jeff

0

2 răspunsuri

Nu, nu există o metodă de tip waitForProperty() încorporată, astfel încât să nu puteți face ceva simplu ca tableObject.waitForProperty ("rowCount", x);

Opțiunile dvs. sunt să utilizați un punct de verificare pe măsură ce faceți deja (dacă nu este rupt ...) sau să vă răsturnați propriul punct de sincronizare folosind o buclă do/while și metoda find ().

find() codeample mai jos presupune că doc este un document html. Reglați acest lucru pentru a fi fereastra java de bază.

TestObject[] tables = doc.find(atDescendant(".rowCount", x), false);

Dacă nu sunteți familiarizați cu find() , faceți o căutare în referința API RFT din meniul de ajutor. find() va fi cel mai bun prieten în scripting RFT.

0
adăugat
pentru a vă economisi timp, este în această pagină: publib.boulder.ibm.com/infocenter/rtnlhelp/v6r0m0/…
adăugat autor Alexander Bird, sursa
+1 Centrul de informații RFT este o resursă online excelentă.
adăugat autor Tom E, sursa

Poți să folosești:

getobject.gettext();
0
adăugat