Visual Studio 2008 Discuție privind aspectul ferestrei

Am o problemă ciudată cu Visual Studio 2008. De fiecare dată când o aprind, exploratorul de soluții este de aproximativ un centimetru lățime. Este ca și cum nu-mi pot aminti setările layout-ului.

Fiecare fereastră neocupată este în poziția pe care o plasez. Dar dacă am o fereastră de docare, poziția lui este salvată, dar mărimea va fi resetată la foarte îngust (în jurul unui centimetru) atunci când încărc.

Nu am mai întâlnit acest lucru înainte și e destul de enervant. Vreo idee?

Lucrurile pe care le-am încercat:

  • Saving, then reloading settings via Import/Export.
  • Resetting all environment settings via Import/Export.
  • Window -> Reset Window layout.
  • Comination of rebooting after changing the above.
  • Installed SP1. No improvement

dintre care nici unul nu a schimbat comportamentul ferestrelor de andocare. (De asemenea, cu siguranta nici o alta instanta nu ruleaza ..)

Fac două monitoare, dar am instalat această configurație pe trei stații de lucru diferite și aceasta este prima dată când l-am întâlnit.

0
fr hi bn
Soluția lui Eric nu era legată de problema pe care o aveam. În mod sigur, maximizam fereastra, dar totuși aveam problema ciudată a dimensiunii ferestrei.
adăugat autor davewasthere, sursa
Da, am făcut. Cu toate acestea, modernizarea proiectelor noastre la VS2010 a rezolvat orice ciudățenie. Asta ar fi putut fi mediul ciudat al corporației. Sunt doar oameni fericiți că au găsit răspunsul lui Eric atât de bine. De asemenea, nu mi-am dat seama că pot schimba răspunsul acceptat. Credeam că a fost o înțelegere unică. Se pare că nu este. Mulțumesc Codului Dead! Foarte apreciat.
adăugat autor davewasthere, sursa
Puteți schimba răspunsul acceptat la răspunsul lui Eric Minkes? Nu înțeleg de ce ați acceptat o soluție în locul soluției reale. Tocmai am avut această problemă, iar soluția lui Eric Minkes a fost bună.
adăugat autor Deadcode, sursa
Soluția lui Eric a fost destul de tare. Pentru a crea carnea: Mai întâi trebuie să eliminați fereastra, să redimensionați-o pentru a fi mare și apoi să o maximizați din nou. Ai încercat asta?
adăugat autor Deadcode, sursa

2 răspunsuri

I occasionally get this bug, and others related to layout/fonts/colouring etc. A little trick I've found is use the Tools -> Import and Export Settings, export your current settings once you've got everything setup as you like, then close and reopen Visual Studio and import. Hopefully that'll sort you out.

În 2005 au existat câteva bug-uri cu vizualizarea panourilor de proprietăți Project/Solution atunci când Solution Explorer nu era în poziția sa implicită, și-a aranjat ecranul din stânga ecranului - nu știu dacă s-a schimbat în VS2008, dar ați putea dori să pune-l înapoi și vezi.

Acum, când vom obține sprijin decent pentru MultiMonitor ?!

0
adăugat
Suportul pentru mai multe monitori vine în Visual Studio 2010, care are o rescriere wpf a IDE-ului. Ferestrele vor fi rupte ferestrele care pot fi trase pe un al doilea monitor. Detalii la: blogs.msdn.com/jasonz/archive/2009/02/20/…
adăugat autor Pervez Choudhury, sursa

Poate închizi Visual Studio în timp ce un alt exemplu este încă în viață. Setările ultimei instanțe închise sunt cele care vor fi aplicate.

0
adăugat