Cum implementați soluțiile SharePoint?

Sunt acum în proces de planificare a implementării unei soluții SharePoint într-un mediu de producție Am citit despre unele instrumente care promite o modalitate ușoară de a automatiza acest proces, dar nimic care pare să se potrivească cu scenariul meu.

În faza de testare am folosit SharePoint Designer pentru a copia conținutul site-ului între diferite servere de dezvoltare și testare, dar acest proces este manual și pare puțin inutil.

Site-ul este alcătuit din pagini web partenere SharePoint cu părți web personalizate și o mulțime de definiții ale rapoartelor privind serviciile de raportare.

Deci, există vreo sfat bun acolo în acest vast teren de geeks cu privire la modul de a crea și implementa cel mai eficient un site SharePoint pentru un scenariu de desfășurare mai multe?

Edit
Just to clarify. I need to deploy several "SharePoint Sites" into an existing site collection. Since SharePoint likes to have its sites in the SharePoint content database, just putting the files into IIS is not an option at this time.

0
fr hi bn
M-am dus cu WSPBuilder + un script personalizat
adăugat autor Lars Mæhlum, sursa
Utilizați în continuare expertul pentru implementarea conținutului sau ați găsit o soluție mai bună între timp?
adăugat autor driAn, sursa

5 răspunsuri

Rețineți că "soluția" are o semnificație specifică în Sharepoint: o colecție de caracteristici (cum ar fi părți web, definiții de listă și așa mai departe) ambalate pentru implementare ca fișier .wsp.

You typically build sharepoint solutions in Visual Studio and package and deploy them using some tool like Sharepoint SmartTemplates http://www.codeplex.com/smarttemplates

Cu toate acestea, în cazul dvs., aveți deja conținut într-un site live pointpoint pe care doriți să îl mutați într-un alt site. Probabil va fi prea greu să folosiți o soluție pentru acest lucru, mai ales dacă doriți să faceți acest lucru de mai multe ori (deși este posibil să generați o soluție dintr-un site live utilizând SharePoint Solution Generator).

Cea mai ușoară modalitate de a implementa întregul conținut dintr-un site viu în altul este să creați o copie de rezervă a site-ului folosind stsadm și apoi să îl restabiliți la noul site folosind din nou restaurarea stsadm. Acest lucru suprascrie complet noul site.

Aveți posibilitatea să mutați fișiere/liste selectate utilizând import/export (mai degrabă decât backup/restore). Un instrument cum ar fi Expertul de implementare a conținutului SharePoint ușurează selectarea conținutului de mutat.

0
adăugat
Prea mulți oameni vorbesc cu acea lucrare cu Sharepoint doar aruncați cuvântul "soluție" în jurul valorii de neștiind că se referă la un pachet. SM trebuie să-i facă pe oameni mai conștienți de acest lucru sau, eventual, să folosească un nume diferit.
adăugat autor Eric, sursa

De asemenea, vă recomand să verificați expertul de implementare a conținutului SharePoint de către Chris O'Brien. http://www.codeplex.com/SPDeploymentWizard

Ar trebui să faciliteze procesul pe care îl descrii și este un instrument frumos pentru kitbag-ul tău indiferent

0
adăugat
Comentând într-un fir vechi ar putea să nu fie modalitatea de a afla. De asemenea, aceste erori de import sunt, de obicei, destul de clare, dar trebuie să ne comunicați ce sunt =)
adăugat autor ArjanP, sursa
Dar pentru mine a ajuns întotdeauna cu o excepție (jurnal de eroare) atunci când încerc să importe. Setările de import sunt netede. Nu aruncă nici o excepție. Vreo idee?
adăugat autor Ramiz Uddin, sursa

WSS are un suport încorporat pentru implementarea componentelor WSS. Vedeți http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa543214 aspx

0
adăugat

Verificați acest cadru la saf.codeplex.com Acest lucru ne dă posibilitatea de a automatiza implementarea componentei sharepoint utilizând msbuild/features/stsadm etc.

0
adăugat

We found ROSS works the best: http://repliweb.com/products/ross/

0
adăugat