WCF Versiunea de compatibilitate înapoi

Am un serviciu WCF pe care trebuie să-l fac referire dintr-un proiect .net 2.0.

Am încercat să o fac referință folosind metoda " adăugați referința web ", dar aceasta va afecta paramurile.

De exemplu, am o metodă în serviciul care așteaptă ca un cod să fie transmis, dar când adaugă referința web, metoda se așteaptă ca un int [] .

Așa că am încercat să instalez svcutil și a funcționat ... un fel Am putut obține doar clasa de servicii pentru a compila adăugând o mulțime de referințe .net 3.0 la .net 2.0 proiectul meu. Acest lucru nu sa întâmplat bine cu arhitectul, așa că a trebuit să o pot (și probabil și pentru cel mai bun).

Deci, mă întrebam dacă cineva are indicii sau resurse cu privire la modul în care pot configura un proiect .net 2.0 pentru a face referire la un serviciu WCF .

0
fr hi bn

2 răspunsuri

Mulțumesc pentru resursă. Cu siguranță mi-a ajutat să testez serviciul web, dar nu a ajutat prea mult la utilizarea serviciului WCF în aplicația mea .net 2.0.

Ceea ce am terminat în cele din urmă a fost să mă întorc la arhitecți și să explic că dll-urile de 3.0 care aveam nevoie să fac referire au fost compilate pentru a rula pe 2.0 CLR. Nu ne place neapărat soluția, dar vom merge cu ea pentru moment, deoarece nu pare să existe prea multe alternative viabile

0
adăugat

Am folosit link-ul basicHttp, dar problema era de fapt cu XMLSerializer. Nu recunoaște în mod corespunzător wsdl-ul generat de WCF (chiar și cu legături de bazăHttp) pentru orice altceva decât tipurile de valoare de bază.

Am ajuns în jurul valorii de acest lucru prin adăugarea de referință la DLL 3.0 și folosind serializer datacontract.

0
adăugat