Menționați controalele pe formulare utilizând aceeași convenție ca o variabilă privată?

Din anumite motive, nu văd niciodată acest lucru. Există un motiv pentru care nu? De exemplu, îmi place _blah pentru variabilele private și cel puțin în controalele Windows Forms sunt în mod implicit variabile private, dar nu-mi pot aminti vreodată că le-am văzut numit astfel. În cazul în care creez/stoc de obiecte de control în variabilele locale în cadrul unei funcții a membrilor, este deosebit de util să existe o distincție vizuală.

0
fr hi bn

11 răspunsuri

Notația maghiară sau nu, sunt mai curios dacă oamenii preferă m_ sau _ sau orice folosesc pentru variabilele standard ale membrilor privați.

0
adăugat

Sunt în tabăra "Uppercase/Smallcase" ("titlul" este privat, "Titlul" este public), amestecat cu notația "maghiară" pentru componentele UI (tbTextbox, lblLabel etc.) și sunt fericit că nu avem Visual Case-Insensitive-Dezvoltatori de bază în echipă :-)

Nu-mi place sublinierea pentru că pare cam urâtă, dar trebuie să recunosc că are un avantaj (sau un dezavantaj, în funcție de punctul tău): În depanator, toate variabilele private vor fi pe primul loc datorită faptului că în partea de sus a alfabetului. Dar, din nou, prefer să fiu împreună perechea privată/publică, deoarece aceasta permite o depanare mai ușoară a logicii getter/setter, pe măsură ce vedeți proprietatea privată și publică una lângă cealaltă,

0
adăugat

Eu folosesc m_ pentru variabilele membre, dar devin din ce în ce mai tentat să folosesc doar lowerCamelCase ca și mine pentru parametrii metodei și variabilele locale. Lucrurile publice sunt în UpperCamelCase.

Aceasta pare a fi convenție mai mult sau mai puțin acceptată în întreaga comunitate .NET.

0
adăugat

Acest lucru ar putea fi contra-intuitiv pentru unii, dar folosim notația uimitoare a UI pentru elementele UI.

Logica este simplă: pentru orice obiect de date dat, este posibil să aveți două sau mai multe controale asociate cu acesta. De exemplu, aveți un control care indică o dată de naștere într-o casetă de text, veți avea:

  • caseta de text
  • o etichetă care indică faptul că caseta de text este pentru datele de naștere
  • un control al calendarului care vă va permite să selectați o dată

Pentru asta, aș fi lblBirthDate pentru etichetă, txtBirthDate pentru caseta de text și calBirthDate pentru controlul calendaristic.

Sunt interesat să aud cum fac alții acest lucru, totuși. :)

0
adăugat

Notația maghiară sau nu, sunt mai mult   curios dacă oamenii premedesc m_ sau _ sau   indiferent de ce folosesc pentru standardul privat   variabilele de membru.

Luke,

Eu folosesc prefixul pentru obiectele bibliotecii de clasă. Eu folosesc notația ungară exclusiv pentru UI, din motivul pentru care am spus.

0
adăugat

Nu cred, dar apreciez logica ta. Cred că motivul pentru care majoritatea oamenilor nu fac asta este faptul că sublinierile ar părea cam urâte în fereastra Proprietăți, la momentul designului. De asemenea, ar fi nevoie de un caracter suplimentar al spațiului orizontal, care este o premieră într-o fereastră ascuțită.

0
adăugat

Nu folosesc niciodată subliniere în numele variabilelor mele. Am descoperit că orice altceva decât caracterele alfa (uneori alfanumerice) este excesiv dacă nu este cerut de limbă.

0
adăugat

Personal prefixez obiectele private cu _

Formatele de control sunt întotdeauna prefixate cu tipul, motivul numai pentru care fac asta este din cauza intellisense. Cu formulare mari devine mai ușor să "obțineți o valoare de etichete" doar prin tastarea lbl și selectarea acesteia din listă ^ _ ^ De asemenea, este urmată de

Although this does go again Microsofts .NET Coding Guidelines, check them out here.

0
adăugat

Vă scriu numele coloanei bazei de date pe care o reprezintă.

0
adăugat

Am venit prin VB și am ținut pe prefixul tipului de control al comenzilor. Membrii mei privați folosesc cazul de cămăși inferioare (firstLetterLowercase), în timp ce membrii publici folosesc cazul Pascal/cămilă superioară (FirstLetterUppercase).

Dacă există prea mulți identificatori/membri/localnici pentru a avea o șansă de 90% de a-și aminti/ghici ceea ce se numește, este probabil necesară mai multă abstractizare.

Nu am fost niciodată convins că un prefix de tip depozit este util și/sau necesar. Cu toate acestea, fac un obicei puternic de a urma stilul oricăror coduri pe care le folosesc.

0
adăugat

Pentru mine, marele câștig cu convenția de numire a prependării unui subliniere către membrii privați are de a face cu Intellisense. Deoarece sublinierea precede orice literă din alfabet, când fac un spațiu ctrl pentru a aduce Intellisense, sunt toți membrii mei membri, chiar în partea de sus.

Controalele, însă, sunt o poveste diferită, în ceea ce privește denumirea. Cred că domeniul de aplicare este asumat, și prepending câteva litere pentru a indica tipul (txtMyGroovyTextbox, de exemplu), are sens mai mult din același motiv; controalele sunt grupate în Intellisense după tip.

Dar la locul de muncă, este VB tot drumul, și facem mPrivateMember. Cred că m ar putea să stea pentru modul.

0
adăugat