Compilarea clientului și SQL Server 2005

Actualizăm un program existent de la Win2k / SQL Server 2k la Windows 2003 și SQL Server 2005 , precum și achiziționăm un program nou care utilizează și codul 2k3 / 2k5 . Furnizorul spune că, pentru ca noi să găzduim ambele baze de date, trebuie să obținem versiunea Enterprise, deoarece clienții software-ului utilizează colaționarea diferită pentru conexiuni și numai Enterprise acceptă acest lucru.

Nu găsesc nimic pe site-ul MS pentru a susține acest lucru și, sincer, nu doresc să plătească suplimentar pentru Enterprise dacă funcționează ediția Standard. Îmi lipsește unii despre care nu a vorbit despre caracteristica SQL Server sau este acesta, după cum suspectez, un vânzător care încearcă să mă învingă?

0
fr hi bn

1 răspunsuri

Toate edițiile de SQL Server 2000/2005/2008 suportă existența mai multor baze de date, fiecare folosind o secvență de colaționare proprie. Nu aveți nevoie de versiunea Enterprise.

Când aveți o bază de date care utilizează o secvență de colaționare diferită de colaționarea implicită pentru serverul de bază de date, va trebui să luați câteva măsuri de precauție suplimentare dacă utilizați tabele temporare și / sau variabile de tabelă. Temp tabele / variabile trăiesc în baza de date tempdb, care utilizează secvența de colaționare utilizată de bazele de date master. Nu uitați să utilizați " COLLATE database_default " atunci când definiți câmpurile de caractere în tabelele / variabilele temp. Am am blogat despre asta nu cu mult timp în urmă, dacă vrei mai multe detalii.

0
adăugat
Aceasta este ceea ce m-am gândit, dar am vrut doar să fiu sigur că nu am de-a face cu SQL Server mult. Nu mi-a făcut prea multe sens că ar fi temperamental la mai multe baze de date.
adăugat autor dragonmantank, sursa