Windows Mobile Device Emulator - cum să salvați config permanent?

Lucrez la un site client unde există un server proxy ( HTTP ). Dacă fac o resetare tare a emulatorului, acesta uită setările conexiunii de rețea pentru emulator și setările din sistemul de operare Windows Mobile găzduit. Dacă salvez starea și iese, va pierde toate aceste setări. Trebuie să fac regulat resetări regulate, ceea ce înseamnă că pierd această informație și petrec o mulțime de setări de timp:

  • Cardul de rețea asociat emulatorilor
  • servere DNS pentru cartele de rețea în sistemul WM.
  • Servere proxy în setările de conectare ale sistemului WM.

Cum pot să-mi ușurez viața? Pot să salvez acest lucru ca implicit în emulator sau să creez ușor o instalare?

0
fr hi bn

2 răspunsuri

Problema cu aceste dispozitive este tot ce este stocat în memoria RAM și ROM. Deci, aveți nevoie de un al doilea dispozitiv de stocare alternativ pentru aceste setări, la fel ca un dispozitiv real. Astfel, atunci când un dispozitiv real sau dispozitivul este resetat, acesta are un fișier de configurare stocat în mod static în afara memoriei RAM care poate fi încărcat la pornire. Alternativa este să faceți resetări soft dacă este posibil.

0
adăugat

Există o modalitate prin care vă puteți furniza programatic dispozitivele. Dacă utilizați cod gestionat, puteți utiliza Microsoft.WindowsMobile.Configuration.dll pentru a face cea mai mare parte a activității pentru dvs. Dacă utilizați codul neangajat, trebuie să utilizați funcția nativă DMProcessConfigXML.

Mai multe detalii găsiți în acest blog post de Andrew Arnott .

0
adăugat