Ce proiect OSS ar trebui să mă uit dacă trebuie să fac SpringFriendly WorkFlow?

Trebuie să adăugăm WorkFlow la aplicația noastră de primăvară. Are cineva vreo experiență utilă în utilizarea oricăror dintre nenumăratele soluții OSS Work Flow? Care dintre cele mai bune este? Care dintre ele se integrează cel mai bine cu Spring? Care ar trebui să ne evităm?

0
fr hi bn

5 răspunsuri

ActiveVOS este de departe cel mai bun motor BPEL în opinia mea. Descărcați versiunea de evaluare și dați-i drumul. JBoss a adoptat chiar oferta lor open source.

0
adăugat

Dacă aveți nevoie doar de o orchestrare simplă a procesului, Flow Web , chiar dacă numele său poate servi ca manager de sarcină pentru orchestrare . Dacă trebuie să păstrați statul de câteva zile, atunci va trebui să deveniți un "adoptor timpuriu" al unuia dintre proiectele cu sursă deschisă. Poate doriți să consultați proiectul BPEL al Eclipse .

Mă gândesc că odată ce o imagine mai clară a spațiului BPEL/BPM/Workflow va apărea, veți vedea că primăvara va furniza un strat de abstractizare în același mod ca și pentru JDBC, Tranzacții, cadre ORM etc.

0
adăugat

Ca și Brian a spus că, dacă faci ceva de mare complexitate, te poți uita la folosirea BPEL.

There are a number of open source BPEL engines, one that comes to mind is Apache Orchestration Director Engine

0
adăugat

Ne uităm la Drools/Guvnor, eventual integrat cu jBPM (ca în acest

Am al doilea flux Web de primăvară. În funcție de complexitatea procesului, Web Flow este excelent pentru gestionarea diferitelor state și am constatat că este destul de ușor de preluat și că există o cantitate foarte mare de documentație acolo.

0
adăugat