Integrarea SharePoint WSS 3.0 cu Mac OSX (fie Safari, fie Firefox)

Avem un site SharePoint WSS și unii dintre utilizatorii noștri pe platforma Mac OSX. Există sfaturi sau trucuri pentru a obține o experiență similară cu Windows cu acțiuni de documente și calendare pe Mac?

Editare: Navigarea unui site SharePoint WSS pe un Mac, indiferent dacă utilizează Firefox sau Safari, are aspectul și simțul foarte asemănător cu cel din Windows IE. Experiența similară pe care o caut are de-a face cu integrarea calendarelor, a documentelor etc. în spațiul de lucru.

For example, with IE you can go to a calendar and select "Actions -> Connect to Outlook" and it will make the calendar visible and manageable from within Outlook.

Există vreo modalitate de a obține Mac-ul să funcționeze în mod similar?

0
fr hi bn

2 răspunsuri

Din păcate, experiența "plină" a Sharepoint este limitată la rularea Internet Explorer 6/7 și Office 2007.

Pe Mac, vă recomand să folosiți Firefox (Camino?), Care pare să funcționeze puțin mai bine decât Safari.

Editați: Când spuneți "experiență similară", exact ce lipsesc? Nu am aici niciun Mac, dar am avut impresia că Office 2008 va avea și o integrare de lucru cu Sharepoint.

0
adăugat

Office 2008 permite conectivitate limitată la MOSS. Cu toate acestea, nu există încă un browser Mac OS care să fie complet compatibil cu MOSS.

Am o bună autoritate, echipa Microsoft Mac BU lucrează cu echipa MOSS pentru a vedea această schimbare în viitoarele versiuni ale platformei, în special în jurul suportului Safari.

0
adăugat