pot obține Memcached care rulează pe un mediu Windows (x64) 64bit?

Știe cineva , CÂȘTI < sau CUM pot obține Memcached care rulează pe un mediu Windows 64bit?

Am instalat o nouă soluție de găzduire și ar prefera mult să ruleze un sistem de operare pe 64 de biți, și deoarece este o soluție MVC ASP.Net cu SQL Server DB, sistemul de operare va fi Windows Server 2003 sau (hopefully!) 2008.

Știu că acest lucru s-ar putea transforma într-o dezbatere privind serverele 32bit vs 64bit, dar să spunem doar că preferința mea este 64bit și că am ceva foarte bune motive.

Până acum, am încercat o serie de opțiuni și am găsit un bit de ajutor legat de obținerea acestui lucru pe o mașină pe 32 de biți (și am reușit eu add), dar din moment ce portul original Windows este specific Win32, acest lucru nu va ajuta cu greu atunci când instalarea ca serviciu pe x64. De asemenea, are o dependență de libevent pentru care pot obține doar versiunea compilată Win32.

Bănuiesc că pur și simplu încărcarea tuturor în C ++ și lovirea "compilației" (pentru 64 de biți) nu ar funcționa, nu în ultimul rând datorită diferențelor complicate în arhitecturile de 32 și 64 de biți, dar mă întreabă dacă cineva lucrează la asta pamantul? Din păcate, expertiza mea se află doar în codul gestionat (C #), altfel aș încerca să iau asta pe mine, dar nu pot să cred că sunt singurul tip care încerca să obțină memcached care rulează pe un server de 64 de biți Windows .... am eu ??

Orice ajutor sau recomandări apreciate ...


Actualizați

Da, mi-e teamă că încă mai caut un răspuns la acest lucru - toate eforturile mele (cu abilitățile mele patetice C ++) de a face o construcție stabilă au eșuat - am trashed un server și 3 VM doar încercând așa că acum mă adresez experților adevărați. Are cineva planificarea de a porni acest lucru la 64bit? Sau chiar sugeți că folosesc MS Velocity în schimb? M-am trezit la gând ...


Actualizați: @Lars - I do use Enyim actually - it's very good, but what you're referring to is a client, rather than the server part.

@DannySmurf - Am reușit să-l instalez doar ca serviciu pe un sistem de operare pe 32 de biți. 64 biți OS respinge instalarea acestui serviciu Win32. Desigur, da, o mulțime de cod Win32 funcționează perfect pe arhitectura x64, prin urmare, puteți rula aplicații 32bit (cum ar fi Office, de exemplu) sau jocuri pe Vista/XP 64 etc, dar acest lucru nu se traduce direct atunci când vine vorba de servicii. Nu sunt expert, bănuiesc că are de a face cu sincronizarea sau evenimentul pe care serviciile trebuie să-l aboneze și bănuiesc că 64 și 32 nu se joacă frumos. Mă bucur să fiu corectat în oricare dintre acestea, dar să răspund la întrebarea dvs. - da, am încercat.

@OJ - mulțumesc foarte mult pentru răspunsul direct. M-am gândit la fel de mult, dar nu știam sigur dacă altcineva a avut sugestii sau a căzut deja pe acest traseu. Poate că atunci când StackOverflow este LIVE, atunci mai mulți oameni vor răspunde și să-mi spună dacă este vorba de ceva în căutarea și deși eu pot încerca să-l compilam eu pur și simplu nu pot "avea încredere" (cu nivelul de experiență C ++) ar oferi fiabilitate "Enterprise Level" într-o astfel de componentă crucială a soluțiilor scalabile mari. Cred că ar fi nevoie mai degrabă de o intervenție educată decât de o abordare experimentală nesanitizată înainte de a fi încrezătoare. O mică supraveghere din partea mea ar putea aduce site-ul în jos. Ei bine ... pana data viitoare ...

0
fr hi bn
Ce eroare apare atunci când încercați să înregistrați serviciul? Am instalat mai multe servicii dezvoltate în 32 de biți, la medii pe 64 de biți și nu au avut niciodată probleme. Încercați să deschideți o linie de comandă în 32 de biți și înregistrați serviciul utilizând programul sc.exe
adăugat autor lsalamon, sursa

9 răspunsuri

Dude, Codeplex is your friend -> check out this port of it. It used to have a 64bit release, but u can either download the latest and compile for 64bit (pretty easy) or check the previous releases.

0
adăugat
hmm. ahh -> bitul x64 a fost versiunea BETA, așa că a fost înlocuită de unele actualizări mai recente. a fost găsită aici: codeplex.com/memcachedproviders/Release/…
adăugat autor Pure.Krome, sursa
Hi Pure.Krome, mulțumesc pentru informații, dar am văzut această pagină și nu am văzut niciodată versiunea de 64 de biți a serverului. Și nu - ca în răspunsul de jurnal de mai sus, nu puteți compila cu ușurință la 64 de biți decât dacă codul a fost scris în acest fel și lucrul cu memoria este întotdeauna un loc rău pentru a testa această teorie ...
adăugat autor RobertTheGrey, sursa

Personal, consider că va trebui să recompilați aplicația folosind un compilator pe 64 de biți (evident pe o mașină pe 64 de biți) pentru a obține maximum de Memcached pe o platformă pe 64 de biți. Este posibil ca aceasta să nu fie o sarcină ușoară, în funcție de cod. Dacă a fost scris cu o portabilitate pe 64 de biți, atunci ar putea fi o recompilare simplă. Dacă nu, atunci ar fi bine să fii destul pentru un patching înainte de ao face să construiască .. și apoi va trebui să verifici că nu ai spart nimic!

Nu cred că supraestimezi diferențele între 32 și 64 de biți. O greșeală obișnuită este să presupunem că slujba este o recompilare simplă atunci când de fapt nu este. Există mai multe aspecte legate de portabilitate decât majoritatea oamenilor își dau seama. Doar pentru că aplicația se construiește și ajungeți la un binar, aceasta nu înseamnă că binarul se va comporta așa cum ar trebui. Mai ales când se poate interacționa cu alt cod de 32 de biți.

Acestea fiind spuse, s-ar putea să meritați să le dați o rotire!

Mult noroc. Noroc!


@ Lars: Vă recomandăm să citiți întrebarea înainte de a încerca să răspundeți.

@John Sibly & @DannySmurf: given the nature of Memcached and what it aims to achieve, surely you wouldn't want to run a 32-bit version on a 64-bit machine? If you had a 64-bit capable machine it would make sense to run a 64-bit version to make the most of the features of the hardware.

0
adăugat

Laboratoarele Nord Scale au lansat o construcție de memcached 1.4.4 pentru Windows x64:

http://blog.couchbase.com/memcached-windows-64 -bit-pre-lansare disponibilă

http://labs.northscale.com/memcached-packages/

UPDATE: they have recently released Memcached Server - still FREE but enhanced distro with clustering, web-based admin/stats UI etc. (I'm not related to them in any way) Check it out at http://northscale.com/products/memcached.html and download at: http://www.northscale.com/download.php?a=d

UPDATE 2: NorthScale Memcached is no longer available as a standalone download. Now they have made it part of their commercial No-SQL DB offering called Membase. It can be configured to run in Memcached-only mode (i.e. without persistence) and there's a 100% free version too. Check it out here: http://www.membase.org/downloads

UPDATE 3: MemBase a dormit cu CouchDB și a produs o ofertă hibridă de produse, numită CouchBase. Încă mai oferă o versiune gratuită "comunitară" la http://www.couchbase.com/download

0
adăugat
Raportul de descărcare funcționează în continuare: s3.amazonaws.com /downloads.northscale.com/…
adăugat autor IEnumerator, sursa
NorthScale funcționează ca un farmec
adăugat autor ram, sursa
Nu am un rep pentru a edita, dar primul link aici nu este corect în prezent; o cratimă este necesară între 64 și bit: blog.northscale.com/northscale-blog/2009/12/…
adăugat autor Maggie, sursa
Cum pot configura serverul memcached utilizând linia de comandă pentru ferestre? Am încercat codeproject.com/Articles/96698/ & hellip; link. Dar Cant poate configura.
adăugat autor Naren, sursa

Sunteți sigur că versiunea pe 32 de biți nu rulează doar pe Windows pe 64 de biți, fără modificări? Cele mai multe lucruri fac.

Dacă nu ați reușit, ați încercat de fapt să compilați acest lucru doar pentru 64 de biți? O scurtă scanare a câtorva grupuri Google etc. unde oamenii au pus aceeași întrebare sugerează că aceasta poate fi exact soluția la aceasta. Cred că probabil supraestimați diferența dintre Windows pe 32 de biți și pe 64 de biți (cel puțin în ceea ce privește compilarea unei aplicații native).

0
adăugat

Versiunea pe 32 de biți rula pe 64 de biți, prin intermediul WOW64 dar procesul este încă limitată la 2 GB, cu o versiune pe 64 de biți, puteți merge dincolo de faptul că la mai mult de o singură mașină va avea.

0
adăugat

FYI, nu am putut obține versiunea pe 64 de biți (de aici http://labs.northscale.com/memcached-pachete/) pentru a instala ca serviciu, până când am fugit memcached ca administrator.

Tocmai m-am dus la proprietățile executabilului, apoi la fila Compatibilitate și l-am bifat pe "Executați acest program ca administrator" (Există o mulțime de alte modalități de a face acest lucru, dar părea cel mai simplu)

Apoi am reușit în cele din urmă să rulez cu succes: memcached -d install

Nu uitați să începeți serviciul după ce este instalat prea :)

0
adăugat

Am o memcached-1.2.1 pentru win32 inițial descărcat de aici: http://jehiah.cz/projects/memcached-win32/ (dar acum, din anumite motive, este o legătură întreruptă).

This is how I managed to run memcached for Win32 on Windows Server 2008 R2, 64 bit. memcached.exe -> properties -> Compatibility -> Run this program in compatibility mode for: Windows XP (SP 3). Notice that the user Uriel Katz mention in this discussion that this method restricted to 2GB memory of use.

0
adăugat

You could always run multiple instances of 32-bit memcached processes on one box, allowing that machine to serve a total of > 2GB memcache space.

0
adăugat

Doar așa știu oamenii, versiunea pe 32 de biți și pe 64 de biți cum este construită de oamenii buni de la membase/couchbase/tot ce este încă disponibil URL-ul blogului sa schimbat deși:

32-biți binar de memcached 1.4.4 ca Windows-serviciu:

http://blog.couchbase.com/memcached-144 -ferestre-32-bit-binar-acum disponibile

http://s3.amazonaws.com/downloads .northscale.com/memcached-win32-1.4.4-14.zip

64-biți binar de memcached 1.4.4 ca Windows-serviciu:

http://blog.couchbase.com/memcached-windows-64 -bit-pre-lansare disponibilă

http://s3.amazonaws.com/downloads .northscale.com/memcached-win64-1.4.4-14.zip

Versiunea pe 64 de biți are o funcționare defectuoasă.

Deci, poate doriți ca acest binar de 1.4.2 în loc:

http://www.urielkatz.com/archive/detail/memcached- 64-bit-ferestre/

Versiunea pe 32 de biți, așa cum este inclusă împreună cu MemCacheDManager, susține de asemenea funcționarea pe Windows 2000 (fără IPv6):

http://allegiance.chi-town.com/MemCacheDManager.aspx http://allegiance.chi-town.com/Download.aspx?dl=Releases/MemCacheDManager_1_0_3_0.msi&rurl=MemCacheDManager.aspx

Pentru a despacheta msi:

msiexec/a Releases_MemCacheDManager_1_0_3_0.msi/qb TARGETDIR = c: \ memcached

0
adăugat
Couchbase pare să împingă o abordare diferită couchbase.com/memcached
adăugat autor Mike Gifford, sursa