Oricine știe de o bază de date gratuită on-line?

Am scris o aplicație care rulează în prezent împotriva unei instanțe locale a lui MySql. Aș dori să centralizez DB pe undeva în rețea și să împărtășesc cererea mea.

Dar sunt ieftin și nu vreau să plătesc. Știe cineva de un serviciu gratuit on-line relațional DB la care mă pot conecta prin intermediul C #?

0
fr hi bn

6 răspunsuri

Hopa, nu a citit corect întrebarea acelui moment! : P

Haven't tried this yet, and their site says they had had a major crash recently, but it looks promising: http://www.freesql.org/

0
adăugat

Ce zici de http://www.freesql.org ? Se pare că nu puteți fi prea pretențios atunci când cereți gratuit, iar acest lucru pare să ofere ceva.

0
adăugat
@Yann: A fost ciudat. Cred că doi ani de putregai de legătură pot face asta. Am fixat link-ul în răspuns.
adăugat autor Chris Farmer, sursa
Linkul este greșit (ar trebui să fie www.freesql.org în loc de freesql.org )
adăugat autor Yann Trevin, sursa

Sounds like you need Amazon SimpleDB...

Nu este gratuit, dar prețurile arată destul de bine. Nu am folosit-o singură, dar când am puțin timp liber, aș putea să o folosesc pentru un proiect la care lucrez.

0
adăugat

Te-ai uitat la http://creator.zoho.com/ ?
Nu am testat-o ​​singură, dar ar fi o idee bună să o verific.

0
adăugat

N-am auzit niciodată de așa ceva. Acum câțiva ani, mulți gazde (Brinkster etc.) au oferit o capacitate minimă de baze de date cu conturile gratuite de găzduire web, dar cred că ți-ar fi greu să găsești ceva de genul ăsta acum. Chiar dacă ați putea, majoritatea gazdă nu vă mai permite să vă conectați la o bază de date (chiar și într-un cont pe care îl plătiți) în afara unei aplicații web care rulează pe serverul lor.

Sfatul meu ar fi să coborâm împreună un computer vechi și să îl folosiți ca server de bază de date pe care l-ați scos din casă (însoțit probabil de un serviciu ne-ip sau de un serviciu similar). Dacă aveți nevoie de mai mult cai putere/lățime de bandă decât de asta, probabil că va trebui doar să-l sugeți și să plătiți pentru ceva.

0
adăugat

Ei bine, există http://zymic.com/ . Acestea oferă hosting gratuit, care include baze de date libere. Nu sunteți sigur dacă vă puteți conecta din afară. Va trebui să verificați asta.

0
adăugat