Nu se poate adăuga WebViewer de ActiveReports pe o pagină ASP.NET

Am instalat ActiveReports de pe site-ul lor. Versiunea a fost etichetată ca .NET 2.0 build 5.2.1013.2 (pentru Visual Studio 2005 și 2008) . Am un proiect ASP.NET în VS 2008, care are 2.0 ca cadru țintă. Am adăugat toate uneltele din spațiul de nume DataDynamics în caseta de instrumente, am creat un nou proiect, am adăugat un nou raport.

Când trag și scot controlul WebViewer la o pagină din vizualizarea de proiectare, nu se întâmplă nimic. Nu se adaugă nicio marcare, pe pagină nu este afișat niciun vizualizator de rapoarte. De asemenea, am observat că în fișierul meu web.config nu există etichete legate de componentele DataDynamics. Îmi lipsește o configurație?

0
fr hi bn

1 răspunsuri

Cred că am găsit motivul. În timp ce încercam să obținem acest lucru, cred că am instalat o altă versiune a pachetului care mi-a eliminat sau dezactivat versiunea curentă. Controlul pe care l-am scos pe formă a aparținut versiunii mai vechi, care nu avea niciun ansamblu referit. Am eliminat toate instalările de ActiveReports, am instalat ultima versiune și am curățat cutia de instrumente. Am adăugat cea mai recentă versiune a WebViewer la cutia de instrumente și l-am lăsat pe formular. A mers.

0
adăugat