Ant script-uri de construire, antcall, dependențe, etc

Am un script de construire și, ca parte a acelui script, copiază un fișier de jar într-un director, pentru a vă permite să îl numiți util jars. borcanul util este construit de un alt script de construcție, așezat într-un alt director. Ce încerc să fac are script-ul meu de a construi script-ul utils construi, astfel încât să pot asigura utils jar este actualizat.

Deci, știu că trebuie să importați fișierul utils build.


Ceea ce nu funcționează deoarece sarcina de import, spre deosebire de aproape orice alt furns taks, nu rulează de la baseir, ci rulează de la pwd. Deci, pentru a obține în jurul valorii de faptul că am acest ditty puțin, care import cu succes fișierul de construcție

  
  

Deci, acum că ive rezolvat problema mea de import am nevoie pentru a apela sarcina, bine că ar trebui să fie ușor dreapta:


rețineți că în utilitarele de mai sus este numele proiectului ../ utils/build/build.xml

problema pe care o fac în prezent este că apelul de furnică nu se execută în ../utils/build deci ceea ce am nevoie, și cant găsi, este o proprietate fugă sau ceva similar, în esență:


Motivul pentru care am nevoie de acest lucru este că în utilitarul meu construi fișierul pasul pentru a selecta ce cod pentru a copia în jar se bazează pe căile relative, pentru a evita căile de hardcoding în fișierul meu furnică. Vreo idee?

0
fr hi bn

3 răspunsuri

Am găsit ceva asemănător: am un antet main build.xml care numește un build.xml separat care se ocupă de construirea testelor mele. Așa fac eu:


    
      
    

Trucul este să utilizați subant în loc de antcall . Nu trebuie să importați celălalt fișier de construcție.

0
adăugat
Ce se întâmplă dacă trebuie să ajustați cursul de clasă în ținta subantă?
adăugat autor Stephane Grenier, sursa

Puteți trece paramalele până la antcall folosind imbricate în blocul antcall. Deci, puteți să treceți proprietățile în acest fel (probabil chiar pe bazair, deoarece proprietățile sunt imuabile).

0
adăugat

Încercați să utilizați sarcina "furnică" în loc de sarcina "antcall", care rulează construit importat în loc să îl importați în fișierul curent de construire. Are un parametru "dir":

directorul pentru a fi utilizat ca bază   pentru noul proiect Ant. Implicit la   proiectul actual al proiectului, cu excepția cazului în care   inheritall a fost setat la fals, în   caz în care nu are implicit   valoare. Acest lucru va suprascrie bazair   setarea proiectului numit.

Deci ai putea să faci:


sau asa ceva.

0
adăugat
Asigurați-vă că
adăugat autor Ben Clark-Robinson, sursa