aplicații web iPhone, șabloane, cadre?

Are cineva puncte bune de pornire pentru mine atunci când mă uit la crearea de pagini web/site-uri/aplicații special pentru vizualizare pe iPhone?

M-am uitat la șabloane precum Joe Hewitt a făcut și a văzut și câteva șabloane pe care le pot cumpăra, pe care nu le-am făcut încă.

M-am gândit că altcineva a început deja pe această pistă și a hotărât că probabil aș fi putut să leechim pe cunoștințele lor noi

Deci, cineva are indicii? Sunt foarte conștient de faptul că mai mult un astfel de șablon/cadru face ca o aplicație web să pară ca o aplicație nativă pentru iPhone, cu atât mai probabil că o să intru în probleme, pentru că nu este, dar pentru moment vreau un cadru pe care pot să-l construiesc și apoi în acest proces dau seama cum să-l facă suficient de distinctiv pentru a fi perceput ca o aplicație web, precum și ca o aplicație nativă iPhone.

Mai exact, caut caracteristici cum ar fi:

  • foile de stil create sau indicați cum să le faceți pentru iPhone
  • pagina de animație flipping, adică. alegeți un element dintr-o listă, lista derulează din vedere spre stânga și informațiile pentru elementul derulează din dreapta
  • Partea de animație ar trebui să funcționeze cu pagini dinamice, adică. nu doar o pagină mare care are diviziuni create pentru fiecare sub-element, care cel puțin un astfel de cadru a avut ca un fel de reparație rapidă, aș fi nevoit să am selectarea elementului de listă pentru a încărca pagina , apoi când este încărcat, derulați până la

Edit: To avoid people reading only the question and answering, before reading my other reply, I'll add my clarification for GPL licensing and similar issues here.

Cadrul pe care trebuie să-l folosesc nu poate fi distribuit sub licență, ceea ce ar necesita să licitez propriul meu proiect sub o licență similară. Familia de licențe GPL permite excepții în ceea ce privește utilizarea bibliotecii, însă acest lucru nu se va aplica în cazul în care, din necesitate, tipul de cadru pe care ar trebui să-l folosesc ar fi tot codul sursă.

Proiectul poate găzdui cu ușurință bibliotecile comerciale.

De asemenea, nu am nevoie de o bibliotecă sau de un cadru ca atare, fișiere de exemplu care arată bine și nu sunt prea obfuscate.

0
fr hi bn
Nu este DashCode un cadru de aplicații web iPhone cu șabloane?
adăugat autor 0scar, sursa

8 răspunsuri

Acest lucru pare bun, dar, din păcate, el este licențiat sub GPLv3, așa că de fapt mă simt puțin teamă să încep să caut codul respectiv. Cadrul pe care trebuie fie să-l găsesc, fie să-l dezvolte dacă este necesar, trebuie să poată fi folosit ca parte a unui program comercial, fără a trebui să liciteze întregul program diferit. Bibliotecile comerciale sunt în regulă, tocmai nu am găsit niciun demo pe care să-l pot demonstra încă, probabil pentru că aș putea fura apoi tot codul dacă aș vrea.

Cred că o să mă uit mai departe, mulțumesc pentru legătură.

Edit: Clarification. I'd be fine with the requirement to share the source to the web framework part for the iPhone, if someone wanted it, but since this framework is all source, I'm afraid that incorporating bits of it into an existing web application (to make a skin for iPhone), I'd be making the whole web application liable for GPL license, which is totally out of the question. Even sharing all the files related to the iPhone pages is out of the question, since they will contain proprietary code.

0
adăugat
iphone-universal este, de fapt, licențiat sub Affero GPL (destul de diferit de GPL standard), care este absolut nu va merge pentru ceea ce vă propuneți.
adăugat autor modius, sursa

QuickConnectiPhone este LGPL, astfel încât să îl puteți utiliza așa cum doriți. Are un proiect personalizat Dashcode care include fișierele necesare. Este extrem de modular. Acesta vă va permite chiar să vă compilați JavaScript, HTML și CSS într-o aplicație instalabilă, dacă doriți.

http://sourceforge.net/projects/quickconnect/

For more information you could look at http://tetontech.wordpress.com

0
adăugat

jQtouch looks outstanding.

0
adăugat

M-am intalnit cu iUI si am gasit destul de bine, dar pentru a fi sincer nu m-am uitat la modelul de licentiere, asa ca nu am idee ce este. Este însă foarte simplu și direct înainte și funcționează bine cu MVC ASP.NET.

0
adăugat

Am găsit iPhone-universal pe Google Code a doua zi. Nu au avut nici o șansă să încerce, dar arată promițător.

0
adăugat
Din păcate, licența AGPL3 face iphone-universal (cel puțin pentru munca mea) complet inutil. Mă întreb de cât de mult folosesc bibliotecile web cu licențe de genul asta, de fapt, de obicei, comparativ cu bibliotecile cu licență mai deschise, cum ar fi jQuery. Cred că faptul că nu a fost actualizat în trei ani spune ceva ..
adăugat autor Ben Clayton, sursa

Biblioteca iUI , inițial de la Joe Hewitt, ar fi un loc bun pentru a începe. Biblioteca este licențiată de BSD și nu are restricții comerciale.

Aveți dreptate în asumarea iphone-universal nu este o opțiune pentru dvs. - licențiată de compania Affero GPL, care declanșează clauza de distribuție prin accesarea software-ului printr-o rețea care este destul de diferită de cea standard GPL.

0
adăugat

În prezent, caut în http://webapp.net.free.fr/ . Consultați demo-ul aici . Comparativ cu celelalte cadre menționate, are următoarele avantaje:

  • În cadrul dezvoltării active
  • Comunitatea de utilizatori activă
  • Aveți o licență deschisă, gratuită pentru a distribui atâta timp cât includeți drepturile de autor/excluderea răspunderii

Ultimul punct a fost într-adevăr câștigătorul pentru mine. Mă gândesc să construiesc ceva care va fi inclus într-un produs comercial, astfel încât celelalte cadre precum iphone-universal și iwebkit (ambele GPL) nu au fost opțiuni.

0
adăugat
Acest lucru este misto - de fapt are animații netede între pagini. Este cu siguranță o alternativă la iUI.
adăugat autor Igor Zevaka, sursa

Consultați iWebkit 6 . Funcționează numai pe iOS 5, deși :(.

ACTUALIZAȚI

Puteți utiliza, de asemenea, saurik's . Nu are toate caracteristicile pe care le-ați spus că doriți, dar voi încerca să văd cum să le implementați. De asemenea, ai spus că vrei să construiești pe ea. Pentru o demonstrație (saurik a luat partea bună a cydia.saurik.com), puteți utiliza a mea pe celălalt site. Pentru a evita transferul tuturor imaginilor, adăugați-le în antet:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://cache.saurik.com/menes/style.css" />

adăugați, de asemenea, acest lucru în CSS:

body > panel > fieldset > div > a: hover {
background-image: url('menutouched.png')
}

menutouched.png este aici:

Această funcție în JS glisează pagina. Este din proiectul iUI al lui Joe Hewitt:

function swipePage(fromPage, toPage, backwards)
{
toPage.style.left = ?100%?;
toPage.setAttribute(?selected?, ?true?);
scrollTo(0, 1);
var percent = 100;
var timer = setInterval(function()
{
percent += animateX;
if (percent <= 0)
{
percent = 0;
fromPage.removeAttribute("selected");
clearInterval(timer);
}
fromPage.style.left = (backwards ? (100-percent) : (percent-100)) + "%";
toPage.style.left = (backwards ? -percent : percent) + "%";
}, animateInterval);
}

Pentru încărcarea pagina următoare, ați putea încerca ceva de genul executând o window.location cu o întârziere . Momentul depinde însă de dvs.

De asemenea, aveți nevoie de pentru a adăuga acest lucru în CSS:

body {
-webkit-tap-highlight-color: rgba(0,0,0,0);
-webkit-user-select: none;
-webkit-text-size-adjust: none;
-webkit-touch-callout: none;
}
0
adăugat
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com