Proprietăți Designer proprietăți de control al proprietarului

Pentru un C# UserControl pe Windows Mobile (deși vă rugăm să răspundeți dacă îl cunoașteți pentru Windows complet ... ar putea funcționa) cum modificați ceea ce se prezintă în fereastra Designer Properties pentru una din Proprietățile publice ale Controlului. De exemplu:

private Color blah = Color.Black;

public Color Blah
{
    get { return this.blah; }
    set { this.blah = value; }
}

Acest lucru apare pentru control, dar este în categoria "Misc" și nu are nici o descriere sau valoare implicită. Am încercat să folosesc setările din System.ComponentModel ca "DesignerCategory", cum ar fi:

[DesignerCategory("Custom")]

Dar spune că acest lucru este valabil doar pentru declarațiile de clasă ... ar fi putut să jur că a fost elementul System.ComponentModel pe care l-am folosit înainte de ...

Actualizați:

@ John a spus:

DesignerCatogy este folosit pentru a spune dacă   clasa este o formă, componentă etc.

     

Încercați acest lucru:

     

[Categorie ( "personalizat")]

Există un anumit spațiu de nume pe care trebuie să îl folosesc pentru a le obține? Am incercat exact asa si compilatorul nu le recunoaste.

În .NETCF tot ce par să fi disponibil de la System.ComponentModel este:

DataObject,
DataObjectMethod,
DefaultValue,
DesignerCategory,
DesignTimeVisible,
EditorBrowsable

Singurul pe care nu-l țipă este EditorBrowsable

0
fr hi bn

3 răspunsuri

DesignerCatogy este folosit pentru a spune dacă clasa este o formă, o componentă etc.

Pentru ferestre complete atributul dorit este:

[System.ComponentModel.Category ( "personalizat")]

și pentru descrierea pe care o puteți utiliza [System.ComponentModel.Description ("Aceasta este descrierea")]

pentru a utiliza ambele împreună

[System.ComponentModel.Category ("personalizat"), System.ComponentModel.Description ("Aceasta este descrierea")]

Cu toate acestea, aceasta este o parte a sistemului.dll care poate fi diferit pentru Windows Mobile.

0
adăugat

Este de folos pentru tine? Nu sunt în dezvoltarea CF, dar se pare că trebuie să adăugați câteva metadate xml pentru ao permite:

http://blogs.msdn.com/bluecollar/archive/2007/02/08/adding-compact-framework-design-time-attributes-or-more-fun-with-textboxes.aspx

Interesant citit .. Se pare că o mulțime de timp de proiectare de sprijin a fost scos din CF, deoarece tu dont design-le pe dispozitive .. Ceea ce pare cam ciudat pentru mine .. Cant imagina folosind un handheld ca un platforma de dezvoltare!

Derulați în jos aproximativ jumătate de drum pentru lucrurile bune;)

0
adăugat
Ahh ... asta explică! Și eu sunt de acord, nu înțeleg cum crede că cineva proiectează acest lucru pe dispozitiv ... ultima am verificat că nu există o versiune Windows Mobile a Visual Studio! Trebuie să existe un alt motiv, oricât de prost ar fi ... Mulțumesc!
adăugat autor Adam Haile, sursa

Articolul nu sugerează că cineva proiectează dispozitivul. Cu toate acestea, atunci când creați un proiect Compact Framework, cadrul compact (pentru PC-ul dvs. desktop) este utilizat pentru a gestiona redarea timpului de proiectare. Dacă vă gândiți la asta este ceea ce vă așteptați. Același cadru (sau aproape) este folosit pentru a face redarea atât pe PC în momentul proiectării, cât și mai târziu pe dispozitiv în timpul rulării. Problema este că atributele timpului de proiectare nu au fost adăugate în cadrul compact (presupunem că reduc dimensiunea).

0
adăugat