Instalați Visual Studio 2008 Sp1 pe unitatea "D"

Incerc sa instalez VS2008 sp1 la masina mea de lucru - are un drive patetic de 10Gb C. Bootstrapper-ul SP1 nu oferă opțiunea de a instala elemente la D, numai C. Este nevoie de 3Gb gratuit și aparatul are doar 700Mb.

VS mi-a permis să instalez la D inițial de ce nu SP. Singurul lucru la care mă pot gândi este că necesită fișiere de sistem instalate în Windows etc., dar nu pot să cred că există fișiere de sistem în valoare de 3Gb?

0
fr hi bn

8 răspunsuri

Dacă aveți o partiție goală, puteți încerca să să creați o unitate montată (de ex. Să mapați partiția la un dosar gol de pe unitatea C:) și să vedem dacă bootstrapper-ul SP1 îl va putea folosi.

0
adăugat
Mă întrebam, dar este o mașină de lucru, așa că nu sunt sigur că vei reuși să faci asta. Din câte știu, este nevoie de privilegii de administrare.
adăugat autor Lucas Jones, sursa

Sunteți în locul actualizarea versiunii curente sau ați dezinstalat VS 2008 Gold? În mod implicit, programul de instalare nu vă va permite să schimbați directorul dacă sunt instalate variante existente ale VS.

Pentru a muta instalarea, va trebui să dezinstalați toate edițiile din 2008 pe care le-ați instalat (inclusiv orice ediții Express) și apoi opțiunea de alegere a locației de instalare ar trebui să fie activată.

0
adăugat

Îmi amintesc vag că mi sa întâmplat asta când aveam instalat Office 2007 înainte de VS 2008. Nu-mi amintesc ce opțiuni am instalat pentru Office 2007.

Actualizare: Îmi amintesc acum că a avut legătură cu faptul că am instalat Visual Studio Tools for Office. Când am modernizat calculatorul, am făcut o instalare curată a tuturor lucrurilor fără probleme instalând VS 2008 înainte de a instala Office 2007 și VSTO. Deci, cel mai probabil trebuie să dezinstalați ceea ce cauzează VS 2008 să vrea să meargă la o anumită unitate.

Chiar dacă reușiți să treceți la unitățile de discuri, acesta va pune încă multe lucruri pe unitatea sistemului.

0
adăugat

M-am confruntat cu aceeași problemă și mi-am mutat arhiva Outlook.pst și fișierul windows.edb (noul fișier cu indexul de căutare live) de la D: pentru a face loc în loc să încerci să strâng un pătrat pătrat într-o gaură rotundă cu Unități de divizare SP1. Un ajutor imens în această privință este WinDirStat , care scanează o unitate la alegere și identifică dimensiunea fiecărui dosar și fișier astfel încât să puteți dezvălui unele entități mari aleatorii și să le mutați dacă puteți.

0
adăugat

You could also download the full VS2008 SP1 ISO image from here.

Apoi, puteți fie să o ardeți pe DVD, fie să utilizați un instrument, cum ar fi Panoul de control virtual CD-ROM de la Microsoft pentru a monta ISO ca o altă unitate.

După montarea ISO ca unitate virtuală, puteți rula instalarea SP1 de acolo.

0
adăugat
Asta nu merge. Aceasta necesită aceeași cantitate de spațiu pe unitatea C.
adăugat autor Rasmus Faber, sursa
Nu răspunde deloc la întrebare
adăugat autor Zasz, sursa

De asemenea, am fugit în aceeași problemă pe un server care are numai 20gb pe unitatea C: Am gasit o modalitate de a elibera suficient spatiu pentru a face treaba prin reassigned alocarea de memorie virtuala a sistemului de a folosi D: unitate in loc de C :. Acest lucru a eliberat aproximativ 4GB în cazul meu.

On Windows XP the place to set this is in My Computer system properties, Advanced tab, Performance Options: http://support.microsoft.com/kb/308417

0
adăugat

Când spui "unitatea 10Gb C", vrei să spui că este un disc de 10 gig sau o partiție? În cazul în care primul, ar trebui să te uiți cu adevărat la înlocuirea unității - e vechi și aș începe să îmi fac griji cu cât timp mai trebuie să trăiască.

Dacă acesta din urmă, presupunând că restricția de deplasare C: nu poate fi ușor de rezolvat, atunci m-aș uita la mărirea dimensiunii partiției C: În funcție de gradul de încărcare al restului unității, aceasta poate dura ceva timp. Aș fi, de asemenea, în vedere să cheltuiți câteva zeci de dolari (40 $ sau 50 $, cred că) pe un manager de partiții de la cineva precum Acronis sau Paragon. Încetați-l chiar înainte să terminați lucrul pentru această zi - poate dura mai multe ore, mai ales dacă discul este destul de plin.

0
adăugat