Cum pot goli coșul de gunoi pentru toți utilizatorii dintr-o aplicație de serviciu Windows din c #

Căut un fragment de C# pe care îl pot insera într-un serviciu Windows. Codul trebuie să golească coșul de reciclare pentru toți utilizatorii de pe computer.

Am incercat anterior sa folosesc SHEmptyRecycleBin (ref http://www .codeproject.com/KB/cs/Empty_Recycle_Bin.aspx ) Cu toate acestea, codul nu funcționează atunci când este rulat dintr-un serviciu de Windows, deoarece serviciul rulează cu privilegii de sistem locale.

0
fr hi bn

3 răspunsuri

În primul rând, ați încercat să rulați serviciul într-un cont de utilizator interactiv? Poate SHEmptyRecycleBin necesită un utilizator interactiv chiar dacă nu afișează neapărat un Fereastră.

În al doilea rând, nu sunt sigur că este o idee bună să ștergeți chestiile altor utilizatori, dar cred că aveți un motiv foarte bun?

0
adăugat

Sper că nu poți.

Un serviciu care rulează ca mașină locală nu ar trebui să-mi elibereze coșul de reciclare.

Ați putea promova serviciul ca un cont Admin, atunci ar avea dreptul (și va fi un risc de securitate), dar de ce doriți să faceți acest lucru? Se pare că genul de gândire pe care virușii îl fac.

0
adăugat

Cred că a face ceva de genul ăsta este împotriva practicilor recomandate de Microsoft. Ce încercați să faceți acest lucru necesită golirea Coșului de reciclare de la un serviciu Windows?

0
adăugat