Cel mai bun format pentru afișarea timpului redat pe o pagină Web

Am început să adaug timpul necesar pentru a face o pagină în subsolul aplicațiilor noastre web interne. În prezent, pare așa

Reprodus în 0.062 secunde

Ocazional primesc momente de genul asta

Reprodus în 0,000 secunde

În prezent, acesta este doar un ghid pentru utilizatorii să decidă dacă o pagină se încarcă rapid sau nu, permițându-i să ne informeze rapid dacă o pagină are 17 secunde mai degrabă decât cea obișnuită de 0,5. Întrebarea mea este ce format ar trebui să fie timpul? La ce punct trebuie să trec la o declarație, cum ar fi

Rendered în mai puțin de o secundă

Îmi place să văd zecimi de secundă, dar cel de-al doilea exemplu de mai sus nu este de folos pentru nimeni, de fapt subliniază doar limitele calculului pe care îl folosesc pentru a găsi timpul de randare. Prefer sa nu las utilizatorii sa vada asta deloc! Orice răspuns este binevenit, inclusiv dacă ceva trebuie inclus pe pagină.

0
fr hi bn

4 răspunsuri

Nu sunt sigur că există vreo valoare în a spune utilizatorilor cât timp a durat serverul pentru a reda pagina. Ar putea fi bine să te loghezi la fel de informații, dar nu le pasă.

Dacă serverul are nevoie de 0.001 secundă pentru a desena pagina, dar are nevoie de 17 secunde pentru a-l încărca (datorită rețelei, javascript-ului, dimensiunii paginii, PC-ului cu gunoi etc.), percepția lor va fi cea din urmă.

Apoi adăugarea din nou a timpului de randare vă poate ajuta să vă îndepărtați întrebările despre orice încetinire percepută, cu un răspuns "discutați cu administratorul dvs. de rețea locală".

Dat fiind faptul că știți exactitatea măsurătorilor dvs., ați putea avea textul de 0,000 să fie "Rendered în mai puțin de o mie de secundă"

0
adăugat

Cred că am subliniat că a fost pentru utilizatori.

Știu că folosind în trace în web.config pot obține informații exacte pe timpii de redare a paginilor împreună cu timpii pentru accesarea bazei de date.

Am avut în trecut probleme cu aplicațiile care rulează prea lent prin rețea, deși este acum fixă ​​adăugând eticheta la noi aplicații, astfel încât utilizatorii să fie conștienți de faptul că este ceva ce luăm în serios și este un indicator foarte simplu pentru dezvoltatori.

Ținând cont de toate acestea, îmi place "Rendered Instantly" și scriu o mulțime de sens astfel încât să accept atât răspunsul dvs., cât și kokos-ul.

Mulțumiri

0
adăugat

"Rendered instantly" sună mult mai bine decât "Rendered în mai puțin de o secundă".

0
adăugat

Mai degrabă decât să vă bazați pe utilizatorii dvs. să vă uitați la subsolul paginii și să vă informați dacă valoarea depășește un prag de răbdare, ar putea fi o idee mai bună să înregistrați timpii de redare a paginii într-un fișier jurnal de pe server. Odată ce aveți toate aceste date brute, puteți căuta anumite pagini care tind să dureze mai mult decât este normal pentru a face.

Cu o logare mai detaliată, puteți măsura și orele scurse din interogările bazei de date sau orice altceva dacă aplicația dvs. web se bazează pe sisteme externe.

0
adăugat