Cel mai bun format binar XML pentru JavaME

Poate cineva să recomande un format binar bun în format XML? Este pentru o aplicație JavaME, deci trebuie să fie a) Ușor de implementat pe server și b) Ușor de scris un parser de amprentă redusă pentru un dispozitiv client JavaME de nivel inferior.

Și este de la sine înțeles că trebuie să fie mai mic decât XML, și mai rapid pentru a analiza.


Datele ar fi ceva asemănător cu SVG.

0
fr hi bn

4 răspunsuri

S-ar putea dori să aruncăm o privire la wbxml (fără fir binar XML) este optimizat pentru dimensiunea și frecvent utilizat pe telefoanele mobile, dar nu este optimizat pentru viteza de parsare.

0
adăugat

Ce fel de date intenționați să utilizați? Aș spune că, dacă serverul este realizat și în Java, cel mai simplu mod pentru amprenta mică este de a trimite/primi date binare în format predefinit. Doar scrieți totul în ordinea cunoscută în DataOutputStream .

Dar ar depinde într-adevăr, la ce tip de date lucrați și puteți defini formatul.

De fapt, ar trebui să evaluezi dacă acest tip de optimizare este chiar necesar. Poate ca dispozitivul vizat nu este limitat.

0
adăugat

Depinde foarte mult de dispozitivul țintă. Dacă aveți JSR172 disponibil, atunci ați terminat cu parsarea, timpul de execuție o face pentru dvs. Și xml este în principal despre a face propriul format. Așa cum a spus alredy dacă obiectivul tău este performanță, decât xml nu este probabil cel mai bun mod de a merge și vei termina să faci niște lucruri binare.

0
adăugat

Hessian might be an alternative worth looking at. It is a small protocol, well-suited for Java ME applications.

"Hessian este un protocol de servicii web binare care face ca serviciile web să poată fi utilizate fără a necesita un cadru larg și fără a învăța un nou set de protocoale. Deoarece este un protocol binar, este bine să trimitem date binare fără a fi nevoie să extindeți protocol cu ​​atașamente. "

Mai multe linkuri:

http://hessian.caucho.com/

http://www.nubius.be/info-software/hessian4j.html

0
adăugat
Am folosit asta si la TomTom. Există însă un singur motiv: implementarea ME de la Hessian nu este aceeași cu implementarea lui Hessian SE/EE. Există multe lucruri care lipsesc, deci nu așteptați compatibilitatea binară în toate cazurile.
adăugat autor Wilfred Springer, sursa