Serverul Closet versus Colo?

Ca programator am nevoie de un loc pentru a-mi păstra lucrurile. Am rulat un server în dulapurile părinților mei de mult timp, dar recent am întâlnit un server decent 2U Nu am nici o experiență în ceea ce privește companiile de găzduire, dincolo de lucrurile foarte ieftine, și mă întreb ce ar trebui să caut într-un colo sau dacă ar trebui să țin doar serverul meu de dulap.

0
fr hi bn

3 răspunsuri

Mi-ar plăcea absolut serverul care se află sub acoperișul meu, atâta timp cât nu am nevoie să fie conectat la internet cu o statică IP.

De ce:

  • Este o țintă pentru hackeri, de îndată ce este accesibilă de pe net
  • Orice probleme cu mașina? Prefer să merg la dulap în loc să chem o linie telefonică - și probabil să plătesc serviciul
  • Viteza conexiunii (de la mine la server)
  • Pot să-l opresc, atâta timp cât nu am nevoie de el. Reducerea consumului de energie, care este mai bună pentru mediu.
  • Găzduirea unei mașini costă bani tot timpul. Chiar și atunci când nu aveți nevoie de el.
0
adăugat

Există trei factori majori aici.

  1. Cost. Colo va fi evident mai scump decât lipirea unui server în dulapul părinților dvs.
  2. Calitate. Colo-ul ar trebui să fie mult mai fiabil decât serverul din dulapul părinților tăi. Nu sunt la fel de susceptibili să coboare atunci când există o creștere a puterii. Ar trebui să ofere un sprijin dacă lucrurile nu merg bine în final. De asemenea, acestea vă vor da probabil mai multă lățime de bandă.
  3. confort. Este mult mai ușor să fixați o cutie spartă atunci când puteți merge la ea și conectați un monitor. Mergând la colo pentru depanare nu va fi probabil convenabil, dacă este posibil. Transferul fișierelor de pe laptop pe serverul din dulap va fi, de asemenea, mult mai rapid decât transferul pe Internet. Pe de altă parte, dacă e cutia ta în dulap, trebuie să te descurci cu problemele hardware, ca să poți echilibra.

Personal, plătesc pentru un server (partajat). Mi se pare că merită să aibă cineva care se ocupă de server. Încărcarea fișierelor mari poate deveni cu adevărat frustrant, dar necesitatea de a menține o cutie suplimentară în dulap este prea multă hassle pentru mine.

Chiar trebuie să decidă ce prețuiești cel mai mult. Merită banii suplimentari pentru a avea un server mult mai fiabil și mai bun?

0
adăugat

Dacă ar fi serverul meu de control al sursei, nu aș vrea să plătesc costurile suplimentare sau b) trebuie să conduc unitatea, pentru că nu mă pot conecta la depozitul meu.

0
adăugat