Vizibilitate și pauze de pagină cu raportare la serviciile de raportare SQL Server 2005

Știu că există un bug cu vizibilitate condiționată și întreruperi de pagină cu SQL 2005, dar mă întreb dacă cineva a venit cu o muncă în jur.

Am o masă care are o expresie condiționată de vizibilitate și am nevoie de o rupere de pagină la sfârșitul mesei.

  • Dacă am setat proprietatea PageBreakAtEnd la true. Este ignorată indiferent de ce. Eliminați condiția de vizibilitate și funcționează.
  • Dacă așezăm masa într-un dreptunghi cu vizibilitatea condiționată pe masă și ruperea paginii pe masă. Același rezultat. Proprietatea de întrerupere a paginii este ignorată.
  • Dacă am setat dreptunghiul cu proprietatea PageBreakAtEnd și tabelul cu condiția de vizibilitate, atunci am încă o pauză de pagină chiar și atunci când tabela nu este afișată.

Orice alte idei despre ce să încercați? Sunt aproape la punctul în care am nevoie de un raport separat, mai degrabă decât de o vizibilitate condiționată :(

Edit: @Josh: That has the same problems. If the second table has conditional visibility it doesn't work. If it doesn't have the visibility expression, then I get the page break all the time.

@ Erick: Am vrut cu adevărat să fie răspunsul, dar, din păcate, nu funcționează. Atunci când expresia de vizibilitate se evaluează ascunsă, există un decalaj mare în care ar fi dreptunghiurile (cu care pot trăi) și atunci când se evaluează vizibil, pauzele de pagină încă nu funcționează.

0
fr hi bn

4 răspunsuri

Adăugați un al doilea tabel (gol) imediat după primul. Pauză de pagină după aceea.

0
adăugat

Utilizați un dreptunghi, care are setul de vizibilitate condiționată și o tabelă goală în interiorul acelui dreptunghi care are activat setarea "introduceți pauză de pagină înainte".

0
adăugat

Un lucru pe care l-am observat este diferențele dintre rapoarte, chiar dacă am folosit același raport ca un "șablon" în diferite momente în SSRS2005. Ceea ce vreau să spun este că dacă deschideți raportul cu care aveți probleme cu editorul unui programator (de exemplu UltraEdit) și uitați-vă la fișierul RDL, puteți obține variații ușoare în lățimea și înălțimea paginii. Am observat acest lucru și am ajustat raportul cu care aveam probleme la lățimea corectă a hârtiei așteptate și raportul imprimat perfect atât în ​​format PDF, cât și la imprimantă și la previzualizarea tipăririi. Doar un gand.

0
adăugat

Așezați două dreptunghiuri, unul în celălalt Plasați masa în interiorul dreptunghiului interior și setați-o să fie întotdeauna vizibilă Setați dreptunghiul interior al dreptunghiului pentru a introduce după dreptunghi.
Setați vizibilitatea dreptunghiului exterior pentru a utiliza expresia dvs. condiționată.

Pauza de pagină și vizibilitatea condiționată sunt acum separate, iar pauza de pagină a dreptunghiului interior nu va fi procesată dacă nu este vizibilă, dar dacă este vizibilă.

Edit: When I tried this, it did not appear to work in the Preview tab in Visual Studio, but it did work in the Print Preview and when I exported the report to PDF.

0
adăugat
Soluția dvs. a lucrat pentru mine cu o notă: Se pare că serviciile de raportare schimbă rezultatul expresiei. Deci, dacă expresia dvs. revine adevărată, ascunde dreptunghiul și când se întoarce fals decât arată.
adăugat autor Maarten Kieft, sursa