Cum debug JavaScript în Visual Studio 2005?

I just saw this mentioned in Stack Overflow question Best WYSIWYG CSS editor and didn't know it could be done. I'm a Visual Studio newbie, so how do you do it?

Există un program de depanare separat pentru JavaScript? Știu cum să lucrezi unul pentru paginile codificate în spate ... Eu de obicei folosesc Firebug pentru a rezolva depanarea codului JavaScript.

I'm using Visual Studio 2005.

0
fr hi bn

10 răspunsuri

In Internet Explorer, select View -> Script Debugger -> Open. That should do it.

0
adăugat

Eu folosesc de obicei Firebug pentru a rezolva depanarea JS.

Dacă nu aveți nevoie să depanați în IE, nu este nevoie să opriți utilizarea Firebug. Funcționează cu JavaScript în paginile ASP.NET la fel de bine ca și cu orice alt tip de pagină.

Visual Studio debugging-ul JavaScript este în regulă, dar într-adevăr nu poate concura cu întreaga gamă de informații de pe partea clientului pe care Firebug le agregă.

0
adăugat

Proiectele ASP.NET din Visual Studio 2008 au activat depanarea în mod implicit. Puteți seta puncte de întrerupere în fișierul .js în timp ce proiectul de site web/aplicație web este rulat pe serverul de depanare ASP.NET.

0
adăugat
Cum se configurează VS dacă depanarea de la zero nu funcționează?
adăugat autor abatishchev, sursa

You can set a breakpoint within JavaScript in Visual Studio 2005, but in addition to debugging needing to be enabled in Internet Explorer, you can only set the breakpoint in a .js file. You cannot debug any inline JavaScript code.

De asemenea, am uneori probleme atunci când încerc să depanez codul meu JavaScript când folosesc metoda de atașament pentru a merge în depanare. În mod normal, voi folosi săgeata verde "Start debugging". Veți ști că codul dvs. se va opri la punctul de întrerupere din fișierul .js dacă este completat pictograma breakpoint (Burgandy Circle în mod implicit). Dacă nu este completat, nu vă veți opri niciodată acolo.

În cele din urmă, asigurați-vă că ați activat depanarea în setările de configurare ASP.NET .

0
adăugat

I prefer using Firebug for projects I can't use Visual Studio 2008 on.

0
adăugat

Doar asigurați-vă că ați dezactivat opțiunea "Dezactivează depanarea scripturilor" și pur și simplu loviți F5 pentru a începe depanarea în VS2005 sau 2008.

Aș remarca, de asemenea, că dacă aveți JavaScript în interiorul paginii .aspx, va trebui să o găsiți prin explorarea scriptului. Cu toate acestea, dacă îl aveți într-un fișier .js separat puteți pune doar un punct de pauză pe el ca orice fișier .cs.

0
adăugat

Da, utilizând Microsoft Script Editor este o opțiune dacă aveți instalat Office XP sau Office 2003. În IE, debifați Debug Script debugging (Internet Explorer) și Debug Script (Altele).

Reporniți IE. În meniul Vizualizare veți avea un element nou, "depanare script", alegeți deschis. Vi se va oferi o variantă de VS2005 sau o nouă instanță a editorului Microsoft Script, alegeți și dați-i drumul.

Editați: încercați acest link pentru un tutorial

0
adăugat

TechRepublic are o plimbare bună prin - a se vedea Visual Studio 2008 simplifică JavaScript depanare .

0
adăugat

To debug in Visual Studio 2005, make sure that "disable script debugging" is unchecked. Then load your webpage in Internet Explorer. From the debug menu inside of Visual Studio 2005, select "Attach to process" and pick the instance of Internet Explorer that has your web page loaded.

Alternativ, echipa Firebug lucrează la o versiune "lite" pe care ați poate include fie ca script în pagina dvs., fie lansând-o prin intermediul unui marcator de carte din browserul dvs. Nu oferă un program de depanare completat de Firebug, dar vă oferă o consolă și o linie de comandă, din care puteți inspecta variabilele și conectează lucrurile la consola.

0
adăugat

De obicei, știți unde aveți probleme, astfel încât să puteți seta un punct de întrerupere în codul dvs. JavaScript plasând cuvântul cheie "debugger;" pe o linie din codul dvs. JavaScript (evident fără ghilimele) pentru a seta un punct de întrerupere.

When you get to it in Internet Explorer, it will ask you if you want to debug and prompt you to choose a debugger from a list, hopefully you will see Visual Studio in that list (both a new instance as well as your currently-running instance) - if you are using Firefox with Firebug, it will automatically stop execution on that line and you will be within the Firebug debugger, not Visual Studio.

You will want to do the following to setup Internet Explorer for doing this - from within Internet Explorer, follow this menu path: Tools > Internet Options > Advanced Tab > Uncheck the "Disable Script Debugging" options.

0
adăugat
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com