MySQL Administrator Backups: "Modul de compatibilitate", Ce este exact acest lucru?

În Mysql Administrator, când face backup-uri, ce este exact "Modul de compatibilitate"?

Încerc să pun în evidență backup-urile generate de webmin cu instrumentul de încărcare disponibil în administrator MySQL . Datele mele au deja câteva inconsecvențe (cătușe, virgule, etc, cred că). Nu încerc să scot în afară (ar putea să reapară în viitor oricum). Aceste legături generează erori atunci când încerc să recuperez backup-urile mele.

Acum, dacă generez copii de rezervă de pe webmin și apoi folosesc administratorul MySQL pentru a le restaura, nu reușesc. Dar dacă generez backup-uri folosind MySQL Administrator și bifați "Modul de compatibilitate", atunci mergeți la Administratorul MySQL (o altă instanță) și restaurați ... funcționează!

Conform MySQL, "Modul de compatibilitate" este;

Modul de compatibilitate creează fișiere de rezervă compatibile cu versiunile mai vechi ale administratorului MySQL.

Webmin, pe de altă parte, îmi oferă următoarele opțiuni de compatibilitate:

  • ANSI
  • MySQL 3.2.3
  • MySQL 4.0
  • PostgreSQL
  • Oracle
  • Microsoft SQL
  • DB2
  • MaxDB

Care ar spune că este cea mai bună potrivire? Setul meu de date este foarte mare, așa că ar fi nevoie de ceva timp pentru a experimenta unul câte unul (mai ales de unde gândirea ar putea să-l bată brut-forțând-o).

Editează: pare să facă ANSI, dar nu sunt 100% pe el.

0
fr hi bn

1 răspunsuri

Modul de compatibilitate - modul care vă ajută să creați exporturi compatibile cu diferite versiuni ale MYSQL sau alte baze de date.

Vedeți, unele versiuni ale MySQL au avut comenzi diferite care au fost folosite în diferite versiuni. Deci, ce mod de compatibilitate vă permite să faceți este să luați o bază de date și să exportați SQL pentru a fi compatibil cu o altă versiune a MySQL. Astfel, puteți să vă actualizați serverul MySQL 3 la 4 - acest mod de compatibilitate permite exportul bazei dvs. de date sau a tabelelor individuale pentru a crea un fișier SQL care poate fi importat într-un server de versiuni MySQL 4 (ar trebui să funcționeze și în 5).

De asemenea, folosesc webmin și rulez MySQL 5. Folosesc modul de compatibilitate pentru MySQL 4 ... M-am descurcat de oricare dintre celelalte, pentru că nu difuzez celelalte baze de date.

As far as the MySQL commands that were different between MySQL 3.x and 4.x, I believe there were changes in regards to how CURRENT_TIMESTAMP is translated from MySQL 3 to 4, and also MySQL 3 doesn't support charsets, according to this forum post here: http://www.phpbuilder.com/board/showthread.php?t=10330692

0
adăugat
MySQL - comunitatea Română
MySQL - comunitatea Română
19 participanți

Comunitatea română a programatorilor MySQL.