Există ceva de genul "Firebug pentru IE" (pentru depanarea JavaScript-ului)?

Încerc să reparăm câteva bug-uri JavaScript. Firebug face depanarea acestor probleme mult mai ușor atunci când lucrează în Firefox, dar ce faceți atunci când codul funcționează bine pe Firefox, dar IE se plânge?

0
fr hi bn
Vedeți, de asemenea, Instrumente de depanare în Javascript în IE , o întrebare similară solicitată recent.
adăugat autor Patrick McElhaney, sursa

16 răspunsuri

0
adăugat

Visual Studio 2008 can do JavaScript debugging, you have to go to IE's Tools->Internet Options->Advanced and uncheck 'Disable Script Debugging (Internet Explorer)' in order for the browser to bubble up the errors it detects.

Odată ce v-ați afla în Visual Studio, aveți la dispoziție un întreg arsenal de depanare. Nu este la fel de integrat ca Firebug, dar este mult mai bun decât orice avem.

0
adăugat

Firebug lite nu funcționează prea bine pentru mine. Bara de instrumente pentru dezvoltatori nu este suficient de bună. Nu există cu adevărat o soluție minunată.

0
adăugat

IE8 beta vine cu ceea ce cred că este bara de instrumente IE Developer, dar se pare că este mult mai puternică decât ultima dată când am încercat bara de instrumente pe IE7

0
adăugat

De asemenea, puteți verifica Bara de instrumente pentru dezvoltatori IE care nu este un debugger, dar va ajuta să analizați conținutul codului.

Visual Studio will help with the debugging

Fiddler should help analyse the traffic travelling to and from your browser

0
adăugat
Deși acestea sunt, fără îndoială, cele mai bune instrumente pentru IE, acestea sunt încă gunoi în comparație cu Firebug. Incapacitatea de a face clic dreapta pe un element, inspectând-o este doar DOM și CSS, face toate aceste instrumente aproape lipsite de valoare.
adăugat autor Cerin, sursa
Linia actualizată pentru Bara de instrumente IE pentru dezvoltatori: microsoft .com/descărcări/ro/& hellip;
adăugat autor kg., sursa

Puteți încerca să Firebug Lite sau să utilizați Visual Studio pentru a depana JavaScript.

0
adăugat

Efectuați un marcaj în bara de preferințe și puneți această adresă ca adresă URL:

javascript:(function(F,i,r,e,b,u,g,L,I,T,E){if(F.getElementById(b))return;E=F[i+'NS']&&F.documentElement.namespaceURI;E=E?F[i+'NS'](E,'script'):F[i]('script');E[r]('id',b);E[r]('src',I+g+T);E[r](b,u);(F[e]('head')[0]||F[e]('body')[0]).appendChild(E);E=new%20Image;E[r]('src',I+L);})(document,'createElement','setAttribute','getElementsByTagName','FirebugLite','4','firebug-lite.js','releases/lite/latest/skin/xp/sprite.png','https://getfirebug.com/','#startOpened');

Apoi navigați la pagina dorită și dați clic pe link. Firebug Lite va/ar trebui să se deschidă ...

0
adăugat

Există întotdeauna o modalitate de a aborda această problemă, vizionați videoclipul și veți putea instala firebug în 2 minute.

install firebug on ie

Mult noroc

0
adăugat
Rețineți că răspunsurile numai la link-uri sunt descurajate, răspunsurile SO ar trebui să fie punctul final al căutării unei soluții (față de încă o altă escală a referințelor, care tind să se învețe în timp). Vă recomandăm să adăugați un rezumat de sine stătătoare, menținând link-ul ca referință.
adăugat autor kleopatra, sursa

Din moment ce Internet Explorer 8, IE a fost livrat cu un set de instrumente încorporat pentru depanare, depanare și, în general, ajută la dezvoltarea paginilor/aplicațiilor. Puteți accesa aceste instrumente apăsând F12 în timp ce navigați în browser.

Fișa HTML

The Fișa HTML will let you peek into the DOM as the browser understands it. As you select elements from the HTML view, their styles will be detailed on the right, with individual rules have the ability to be toggled on and off. You can also modify rules, and determine whether the styles on the element were inherited, or assigned explicitly. Additionally, you can even tell which .css file they originate from.

introduceți descrierea imaginii aici

There is a bit more you can do in the Fișa HTML, such as review and modify attributes on elements, and even make changes to the layout of the element from within the layout section. Additionally, you can make changes directly to the markup to quickly test out some structural ideas.

Script Tab

Pentru a rezolva problemele JavaScript, puteți viziona Consola și eticheta de script. Dacă scriptul tău se împiedică printr-un apel către o metodă nedefinită, vei fi avertizat în consola ta. De asemenea, consola vă permite să executați JavaScript arbitrar împotriva paginii dvs., dacă doriți să activați sau să dezactivați articolele sau să încercați să legați un handler de un buton.

Fila Script este excelentă și vă va formata JavaScript-ul, vă va permite să introduceți puncte de întrerupere, să introduceți blocuri de coduri pas cu pas și să urmăriți variabilele în timp.

introduceți descrierea imaginii aici

Dacă ați folosit Firebug sau chiar Inspectorul Webkit, Instrumentele de dezvoltare F12 din Internet Explorer 8+ ar trebui să vă fie destul de familiare.

0
adăugat
depinde ce vrei să faci. Puterea nu este totul
adăugat autor Jon, sursa
ctrl + 8 - mulțumiri super. Arată ca un instrument excelent. Doar pe baza faptului că CSS funcționează și în alte browsere, și ei respectă regulile, probabil exploratorul său, dar aș putea fi greșit. Ce faci că vrei să documentezi exemplele de exploratori care nu funcționează?
adăugat autor Jon, sursa
am 8.1 cu IE11 & da instrumentul dev este mult mai bun. Încă nu puteți vedea cum să vă uitați doar la hover și de unde au vizualizat alte versiuni IE? Hack-ul meu nu a lucrat la IE11, și nici IE11 nu citesc CSS în mod corespunzător dacă orice alt browser este ceva de trecut.
adăugat autor Jon, sursa
Mai exact am avut o problemă CSS pe IE numai. Așadar, am vrut să joc în direct cu CSS, așa că am putut vedea care reguli ar trebui să mă schimb pentru a rezolva. Era un buton care apărea doar pe hover. Stilul firebug: hover pe care nu l-am putut găsi. Deci, a trebuit să lucreze prin cod pentru a găsi clasele, iar css-ul nu este listat ca o cascadă, așa că trebuia să derulez întregul CSS și când l-am schimbat, să trec la punct pentru a vedea efectul. Dar nu am putut schimba chiar css-ul. Și apoi repetați. Pini în ochi. Cred că încercați ceva de genul ăsta pe ambele și comparați-vă.
adăugat autor Jon, sursa
Producția IE11 isnt încă. Im folosind 10, și în mers CSS modificări este absolut teribil
adăugat autor Jon, sursa
dacă ați folosit firebug, veți urî mai mult exploratorul
adăugat autor Jon, sursa
@Jon Este adevărat că F12 Developer Tools au lăsat mult de dorit, dar au fost destul de puternice atunci când au fost utilizate corespunzător. IE11 se livrează cu un set nou de instrumente, care sunt atât revitalizate estetic, cât și mai puternice decât înainte.
adăugat autor Sampson, sursa
@Jon Ce anume încercați să faceți pentru a găsi dificultăți cu IE11 Developer Tools?
adăugat autor Sampson, sursa
@Jon Ce anume esti frustrat? Fac o discuție cu privire la instrumentele dezvoltatorului mai târziu în acest an și îmi place să vă cunosc experiența.
adăugat autor Sampson, sursa
@Jon Puteți vizualiza alte versiuni IE (amintiți-vă, aceasta este emulația și nu întotdeauna 100% exacte) în panoul de emulare (Ctrl + 8). În ceea ce privește citirea corectă a CSS, IE încearcă să respecte specificațiile, mai degrabă decât celelalte browsere - dacă întâlnești un loc în care IE interpretează în mod incorect CSS-ul tău, te rog să-mi spui. Mi-ar plăcea să lucrez cu dvs. în documentarea acestor exemple și găsirea de lucruri sau depunerea de bug-uri.
adăugat autor Sampson, sursa
@Jon Sunt un dezvoltator de web care iubește rezolvarea problemelor compat browser-ului încrucișat. În plus, sunt agent de utilizator IE, ceea ce înseamnă că mă ofer voluntar pentru a ajuta dezvoltatorii web să-și facă proiectele să lucreze în Internet Explorer și să vorbească de rutină cu inginerii Microsoft pentru a-și îmbunătăți produsele.
adăugat autor Sampson, sursa
+1 pentru fotografiile de pe ecran pentru începători
adăugat autor GuruM, sursa

Cred că această întrebare a fost postată înainte ca finala IE8 să apară, conform unor răspunsuri.

Aceste zile, Instrumentele pentru dezvoltatori ale IE8 sunt minunate; și în timp ce depanarea JS nu este la fel de utilă ca și Visual Studio, Dev Tools, în general mult mai bună decât Firebug în opinia mea. Între aceasta și modul de vizualizare a browserului de compatibilitate pot să mă ocup de toate nevoile mele de dezvoltare IE6.

0
adăugat
Nu, sunt total dezacord, deoarece modul de compatibilitate nu funcționează. La lucru am încercat să folosim IE9 cu modul de compatibilitate setat la IE8 și nu ar comporta ca IE8 pentru cel mai important aspect cu care aveam de-a face. Nu cred că instrumentul pentru dezvoltatori este mai bun decât Firebug, dar este diferit.
adăugat autor 7dr3am7, sursa

For the DOM Inspector, try the Internet Explorer Developer Toolbar.

Pentru fila Net, încercați Fiddler .

Pentru depanarea Javascript, încercați Visual Web Developer 2008 Express Edition . (Sau o ediție mai mare a Visual Studio)

De asemenea, încercați DebugBar .

0
adăugat

Aruncați o privire la DebugBar . Licența este gratuită pentru uz personal

0
adăugat
nu este sigur că mai este adevărat
adăugat autor Jon, sursa

Am găsit o soluție la această problemă, ați putea să lipiți pur și simplu această etichetă pe pagina pe care încercați să o depanați și va deschide o firebug:

<script type="text/javascript" src="https://getfirebug.com/firebug-lite.js"></script>

Explanation from https://getfirebug.com/firebuglite#Stable

0
adăugat

Cred că este mai bine să instalați mai întâi addon-ul core în firefox, apoi să încărcați pagina cu addon și să apăsați f12. mult noroc.

0
adăugat

Dacă sunteți un dezvoltator serios Front-end, acordați AJAX Edition un test de testare:

http://www.compuware.com/application-performance-management /ajax-performance-testing.html

Este un instrument gratuit care permite utilizatorilor? pentru a înțelege ce provoacă probleme legate de performanță și funcționalitate în aplicațiile moderne AJAX/web.

0
adăugat

In IE, go to MenuBar->Tools Select Debugger Tools Hit F12 and enjoy. It is far from Fire Bug, but suitable for some quick help

0
adăugat