Crearea redundanței pentru un depozit de subversiune?

Care este cel mai bun mod de a crea depozite redundante de subversiune?

Am un depozit de subversiune (legat prin apache2 și WebDAV) și aș dori să creez un depozit de oglinzi pe un alt server în caz de întreruperi, dar nu sunt sigur de cel mai bun mod de a continua.

Mă gândesc că scripturile post-comitere ar putea fi folosite pentru a propaga schimbările, dar nu sunt sigur dacă acesta este cel mai bun mod de a merge, oricine are vreo contribuție

0
fr hi bn

3 răspunsuri

Sounds like what you are looking for is basically federated (synced) servers... I asked the same question recently...and while I didn't find the exact solution I was looking for it came close. See here:

0
adăugat

Chiar ai nevoie de backup-uri? Există aproape sigur căi mai bune de a proteja împotriva eșecurilor decât de a merge pe acea cale. De exemplu, dat fiind că majoritatea erorilor sunt disfuncționalități ale discurilor, trecerea la o matrice RAID și/sau stocarea NAS/SAN vă va oferi o protecție generală mai bună și, dacă este configurată corect, o performanță mai bună. În acest moment, back-up-urile din afara site-ului devin o chestiune de utilizare a instrumentelor disponibile. Vedeți secțiunea secțiunea de întreținere a depozitului din manualul svn pentru detalii.

Dacă într-adevăr aveți nevoie de back-up-uri comite atunci, da, script-urile post-commit sunt calea de parcurs.

0
adăugat

Dacă aveți nevoie doar de acces numai în rețeaua de redare în oglindă, puteți utiliza svnsync care a fost adăugat în SVN 1.4 pentru oglindire.

Utilizăm o repository secundară pe serverul nostru de construire pentru a rula CruiseControl.NET împotriva, dar depozitul în oglindă este doar pentru citire.

0
adăugat