ASP, trebuie să utilizați SFTP

Acesta este ASP clasic, nu .Net. Trebuie să ajungem la un server pentru a încărca și a descărca câteva fișiere, inițiate de un utilizator.

Ce au folosit alte persoane pentru a face SFTP în ASP clasic? Nu neapărat se opune achiziționării unui control.

0
fr hi bn

9 răspunsuri

Let me tell you what I know about the cohomology of congruence subgroups of Sp_{2g}(\Z). As far as cohomology with rational coefficients goes, this was determined by Borel. In the limit as g->\infty, it is isomorphic to a polynomial algebra with generators in degrees 4k+2. See his paper

A. Borel, Coomologia reală stabilă a grupurilor aritmetice, Ann. Sci. Norma ecologică. Cina. (4), 7 (1974), 235-272 (1975).

Nu știu multe calcule integrale. Am calculat H1 din subgrupurile de nivel L pentru congruență pentru L și g cel puțin 3 în lucrarea mea "Abelianizarea grupului de clasă L de cartografiere nivel", care este disponibil pe pagina mea de web (faceți clic pe numele meu pentru un link). Acest lucru a fost determinat independent de Perron (nepublicat) și M. Sato. Documentul lui Sato este "Abelianizarea grupului de clase de cartografiere de nivel 2" și este disponibil pe arXiv. El lucrează de asemenea H_1 pentru L chiar.

O altă lucrare cu informații despre H ^ 2 este lucrarea mea "Grupul Picard al spațiului de module al curbelor cu structuri de nivel", care este de asemenea disponibil pe pagina mea web.

Ca o observație, ambele lucrări ale mele menționate mai sus sunt cu adevărat lucrări despre grupul de clasă de cartografiere și despre modulul de spațiu al curbelor, dar am ajuns să dovedesc rezultatele despre PPAV și Sp_ {2g} (\ Z) de-a lungul drumului

5
adăugat
Îmi cer scuze că am uitat să menționez hârtia, Andy!
adăugat autor Mario Marinato, sursa
Nici o problemă, Jordan! Ca o notă laterală, am fost foarte surprins când lucram la aceste probleme că am găsit atât de puține lucrări despre ele. Am sentimentul că mai trebuie să fie cunoscut, dar probabil că este scris într-un limbaj mai înstărit. Dacă cineva știe, aș fi foarte interesat să aflu!
adăugat autor Joseph Sturtevant, sursa

Această întrebare este destul de veche, dar tocmai mi-am amintit o altă lucrare relevantă. Anume, în lucrarea sa intitulată "Inelul de coomologie rațional al spațiului modulilor de 3-pliuri abelici" (disponibil aici ), Hain determină inelele de coomologie rațională (inclusiv greutățile) atât pentru A_ {g} (g = 2 sau 3), cât și pentru compactificările lor Satake.

AFAIK, veți avea nevoie de un domeniu.

If you have more than one server I think using a domain is must have. You could consider adding Active Directory Application Mode (ADAM) but I found it to be more unusual/different setup than standard AD so I usually use normal AD. If this is virtualized environment you might want to add one additional virtual machine as your DC (on top of Windows 2008 Server Core).

1
adăugat

Pentru soiurile modulare Siegel, doar cereți cohomologia grupului simplectic Sp_ {2g} (Z) și/sau unele din subgrupele sale de congruență; căutarea dvs. aprinsă poate funcționa mai bine pentru materialul din coomologia grupurilor aritmetice decât pentru coomologia spațiilor moduli.

Voi fi mai ușor să găsim declarații despre H ^ i (A_ {g, N}) unde i este mică față de g; este acel lucru de care aveți nevoie sau aveți nevoie să cunoașteți cohomologia în toate gradele?

1
adăugat

Aceasta este numai pentru soiurile Shimura; Am citit numai părți din introducere, așa că nu știu exact ce sa făcut, dar ambele par să fie legate de colajul adițional al soiurilor Shimura:

  1. Taylor & Harris's paper "Some geometry and cohomology of simple Shimura varieties" - this might contain some relevant things, but is very lengthy; in the introduction it mentions "we are able to identify the action of the decomposition group at a prime of bad reduction on the l-adic cohomology of the “simple” Shimura varieties studied by Kottwitz", so I presume it is related somewhat. See http://people.math.jussieu.fr/~preprints/pdf/227.pdf .

2.Kottwitz - "$\lambda$-adic representations associated to some simple Shimura varieties"; this doesn't quite do $\ell$-adic cohomology, from what I've read in the introduction, but I think what it does ($\lambda$-adic representations) is related. It is cited as a main reference in Taylor & Harris's paper. (This one's on MathSciNet).

1
adăugat
Mulțumesc rajamanikkam. Reprezentantul lui Kottwitz \ lambda-adic se referă la sume alternante de coomologii compacte de supp (respectiv coomologii de intersecție) ale unui soi Shimura ca reprezentant virtual Galois. Pentru coomul de intersecție se poate recupera chiar și IHI individuale din caracteristica Euler, deoarece greutățile sunt diferite. În cazul în care nu se poate recupera individul H ^ i_c în general, cred că ... Pentru indeplinirea lui, Gabber s-a dovedit indefinit pentru \ n cazul coomului de intersecție în general (adică nu numai soiurile Shimura, ci toate soiurile compacte) ,
adăugat autor DShook, sursa

Am obisnuit sa fac asta cu FTP pe Windows (sa creez un fisier de comenzi si sa faca shell FTP.exe)

Xetius am incercat sa-i ridic pe a ta si sa accepte si raspunsul tau si am primit un avertisment ca am nevoie de 25 de replici pentru a face asta. Scuze.

0
adăugat

Modul în care am făcut acest lucru este să creez un fișier script de comandă și să transmită acest lucru pe linia de comandă prin comanda / b la psftp.exe. Am încercat, de asemenea, acest lucru în Perl și nu am găsit încă un mod mai bun de a face acest lucru.

Există o problemă cu această metodă, prin faptul că trebuie să fi acceptat deja amprenta RSA. Dacă nu, atunci scriptul va aștepta ca intrarea utilizatorului să o accepte sau o va trece peste el dacă executați în modul complet în lot, cu un eșec. De asemenea, în cazul în care serverul se modifică astfel încât modificările RSA să fie tipărite cu degetul (de exemplu, un cluster), atunci trebuie să re-acceptați amprenta din nou.

Nu este o metodă ideală, ci singura pe care o cunosc.

Voi urmări această întrebare, pentru ca cineva să știe altfel.

0
adăugat
Și eu fac asta. nu este cel mai neatest, dar functioneaza :)
adăugat autor AJ., sursa

Am folosit anterior o componentă de aici: www.weonlydo.com. Nu am găsit-o ca cea mai ușoară piesă de kit să se dezvolte împotriva, dar a făcut treaba în grabă.

0
adăugat

Dacă aveți capacitatea de a utiliza WScript.Shell, puteți executa doar pscp.exe din Pachet Putty . Evident, acest lucru este mai puțin ideal, dar va face treaba și vă va permite să utilizați SCP / SFTP în ASP clasic.

0
adăugat
scp este diferit de sftp - dar ambele sunt destul de sigure. putty include psftp.exe.
adăugat autor AJ., sursa