Design interfață utilizator

Unde porniți atunci când creați interfața de utilizator? Sunt un programator, nu un designer. Vreo idee? "UI" -ul meu este de obicei teribil, pentru că vreau doar să-l fac să funcționeze, ce faci?

0
fr hi bn
adăugat autor Patrick McElhaney, sursa

16 răspunsuri

@AdamLerman Nu veți găsi niciodată pe cineva care să vă facă designul gratuit. Totul costă bani, în special timpul artiștilor Photoshop.

0
adăugat

Dacă doriți să faceți ceva bazat pe web, consultați referințele din acest thread .

Îmi place să folosesc site-uri ca acestea pentru unele site-uri complete de biți și piese pe care le-am pus împreună atunci când fac propriul meu design. Doar asigurați-vă că păstrați creditul în cazul în care creditul este datorat.

0
adăugat

Dacă scrieți aplicații desktop, pur și simplu urmați liniile directoare UI pentru platforma aleasă vă va face un drum lung.

Dacă e pe web atunci ești înșelat, ai nevoie doar de un designer.

Acestea fiind spuse, nu vă lăsați păcăliți să credeți că designul UI are legătură cu aspectul vizual. Având modelul de interacțiune corectă este probabil mai important. Un designer grafic nu te va ajuta cu asta. Dacă nu aveți acces la un specialist UI, încercați să începeți cu Design interfață utilizator pentru programatori .

0
adăugat

Mereu mi-am dat seama că a fost altcineva să o facă ... dacă am avut doar un os creativ în corpul meu ...

A fost într-adevăr căutând locuri bune (sperăm că sunt gratuite) care să ajute la el. Va verifica 99design-uri.

0
adăugat

Am apelat la ... DESIGNERI ! Îmi amintesc că Jeff Atwood a postat despre acest lucru pe Coding Horror cu ceva timp în urmă, dar merită să fie spus din nou: programatorii fac designeri teribili!

Există site-uri cum ar fi 99designs (stivuire overflow folosit pentru a obține logo-ul lor) în cazul în care puteți angaja de lucru pentru destul de ieftine.

0
adăugat
Se pare 99designs este un punct de dureri în unele locuri ... bit.ly/EhQH3 Mă întreb ce tipuri de artă gândiți-vă la StackOverflow ...
adăugat autor Colin Pickard, sursa

De obicei, fac totul singur - doar pentru că bugetul meu este destul de limitat.

Cu toate acestea, există unele cărți care ar putea fi în valoare de lectură:

Și este întotdeauna un lucru bun să te uiți la celelalte site-uri care îți plac :)

0
adăugat

Google User Experience and The laws of simplicity are very good starts.

Am fost întotdeauna rău la design, dar după ce am citit multe despre utilitate, simplitate, design și începând să analizez designul Google și alte modele bazate pe simplitate, interfața mea a început să suge mai puțin.

0
adăugat

Înapoi înainte să știu că a existat o interfață pe Internet am citit Apple Human Interface Linii directoare pe care părea că le-au păstrat la zi.

You can also read some totally different takes, like Raskin's

Deci presupun că răspunsul este citit. După ce v-ați gândit la ce vreți să faceți și cum, angajați designerii grafici pentru a face să arate bine în timp ce se întâmplă. Dar nu am găsit încă un designer care a mai mult decât tweaked cererea și i-am descris.

0
adăugat

You can go through these Ten Design Heuristics ? Show system status ? Familiar metaphors & language ? Control & freedom ? Consistency ? Error prevention ? Recognition over recall ? Flexibility & efficiency ? Aesthetic & minimalist design ? Recognize, diagnose, & recover from errors ? Help

Read this article about Heuristic Evaluation, HE

0
adăugat

LukeW has several articles, books, and examples on user interface design an usability issues.

Am găsit în mod special articolul Formularul de aplicare a formularului web pentru a fi de ajutor.

0
adăugat

Consultați acest fir pentru câteva sfaturi.

Pentru a rezuma: a face pe cineva cu abilități să o facă sau să o păstreze foarte curată și simplă.

0
adăugat

De obicei, încep prin a copia altceva, apoi schimb/ameliorez până când arată cum vreau. De asemenea, nu sunt un designer și nu au un sens artistic prea mult și, sincer, nu pot fi deranjați zilele petrecute (săptămâni) să creeze un UI pentru o aplicație; este mult mai ușor să luați altceva și să-l rotiți cum îmi place.

Blogurile MSDN sunt, de obicei, un loc bun pentru a căuta inspirație, deoarece mulți scriitori preferă aplicații/site-uri care folosesc tehnologiile preferate (blogul lui Brad Abrams este bun dacă căutați interfețe WPF-ish).

0
adăugat

In the home automation of world there are plenty of independent designers. I prototype with a very simple interface and then use the graphics and layout from GuiFX

0
adăugat

Petreceți o mulțime de timp explorând noi aplicații pe care alte persoane le-au făcut. Găsește lucruri pe care le găsești bine și le folosești în următorul proiect. Încet, veți construi un repertoriu al practicilor de UI bune.

0
adăugat

Nu trebuie să fii un mare designer care să vină cu un interfață decentă și o experiență de utilizare extraordinară pentru aplicația ta.

Cred că există anumite principii pe care le puteți urma care vă pot îmbunătăți dramatic aplicația.

La un nivel ridicat, aceasta include:

  • Identificarea primelor 3 cazuri de utilizare
  • Măsurarea și reducerea numărului de clicuri necesare pentru a trece prin cele mai bune cazuri de utilizare
  • Sketch, Prototype, Throw it away și provocați-vă să faceți acest lucru cu mai puțin

Am scris o intrare pe blog care încearcă să scrie niște principii legate de proiectarea GUI. Verifică-l și spune-mi ce crezi.

Cum să îmbunătățiți experiența utilizatorilor aplicației GUI cu câteva principii simple

0
adăugat
Legătura este ruptă: s
adăugat autor Dimitri C., sursa

Cea mai bună carte pe care am citit-o vreodată despre designul de utilizare/interacțiune și una dintre cele mai bune cărți pe care le-am citit este o carte numită Despre Face 3: Essentials of Interaction Design de Alan Cooper.

Este o carte fantastică, deoarece vorbește despre o mulțime de concepte fundamentale în spatele designului interfeței pentru orice tip de interfață, nu doar pe web. Înțelegerea acestor concepte vă va ajuta să luați mai multe decizii creative, mai ales când proiectați ceva care încă nu a fost proiectat (cum ar fi un produs nou sau un tip de site social) nu numai că vă ajută să copiați ceea ce sa făcut deja.

0
adăugat