Eliminați bara din partea de sus a butonului Login pentru formatare

Fac o formă de web folosind LoginView , problema este că deoarece controlul include o bară gri care vă spune ce tip de control este aruncarea de formatare corectă a paginii (are LoginView1 în partea de sus).

Există o modalitate de a ascunde acest lucru pe LoginView deoarece contentPlaceholder face o treabă excelentă pentru acest lucru.

Am descoperit că puteți să eliminați codul de identitate, dar acest lucru pare a fi un hack pe măsură ce acesta oprește accesul programatic

0
fr hi bn

2 răspunsuri

Probabil că am înțeles greșit întrebarea dvs., dar ....

"Bara gri care vă spune ce tip de control este" apare numai dacă vă uitați la pagina din "vizualizarea de proiectare" din IDE (folosiți Visual Studio?). După ce executați pagina, această etichetă nu este vizibilă.

Este foarte frecvent ca paginile care conțin conținut dinamic/de pe server să nu "arate bine" când le priviți în "design view".

Lucruri mici, cum ar fi eticheta/griul gri despre care vorbești, sunt doar acolo pentru a vă ajuta să lucrați în pagină atunci când nu este populat cu conținut dinamic.

Ca urmare a acestui fapt, mi se pare că 99,9% din timp folosesc "vizualizarea sursă" în IDE-ul meu deoarece, deoarece conținutul paginii devine dinamic, "designul" devine mai inutil.

0
adăugat

Nu știu că există o proprietate care să controleze acest lucru (nu o găsiți pe MSDN), dar cred că ați putea să repetați prin proprietatea Controls din LoginView și să ascundeți acel panou/etichetă/orice.

0
adăugat