Aș dori o recomandare pentru o carte despre Platforma de clienți pentru clienți (Eclipse's Rich Platform Platform)

Am citit câteva recenzii despre Amazon și unele cărți par depășite. În prezent, folosesc MyEclipse 6.5 care utilizează Eclipse 3.3. Sunt interesat să aud de la persoane care au experiență în învățarea RCP și ce material de referință au folosit pentru a începe.

0
fr hi bn

5 răspunsuri

Deși nu am experiență personală, câțiva prieteni ai mea au făcut dezvoltarea Eclipse RCP și au folosit cartea " Eclipse Rich Platform Client: Proiectarea, codarea și ambalarea aplicațiilor Java (TM) ". Păreau că-i plac mult și m-am uitat la mine și mi sa părut util. Dacă aveam de gând să fac dezvoltarea RCP pe Eclipse, probabil că aș primi această carte.

Pentru a clarifica - această carte este orientată spre Eclipse 3.1, și din moment ce nu am făcut nici o dezvoltare RCP a mea, nu sunt sigur cât de mult s-au schimbat lucrurile.

0
adăugat

Am citit carte sugerată de Thomas și merită citit, deși nu foarte sus- la zi.

0
adăugat

Găsesc multe cărți lipsite de orice adâncime. Cel puțin nu este suficient pentru a justifica prețul lor. Puteți găsi o mulțime de tutoriale online, care acoperă ceea ce fac cărțile și multe altele. De obicei, acestea sunt mai puțin depășite decât cărțile.

I really like Lars Vogel's tutorials: http://www.vogella.com/eclipse.html

Sunt scurte și ușor de înțeles, cu imagini și materiale suficiente pentru a vă duce. După ce au o înțelegere de bază, atunci Google vor fi suficiente pentru detalii de lucruri.

0
adăugat

Am făcut o dezvoltare Eclipse RCP de aproape 2 ani acum. Când am început, am vrut o carte pentru ajutor și mulți oameni mi-a spus, cu Eclipse esti mai bine folosind Eclipsepedia și Google.

Cu toate acestea, am început cu " Ghidul dezvoltatorului Java pentru Eclipse " de D'Anjou et al, și eu încă o menționez atunci când am nevoie de un punct de plecare mai bun sau o referință bună. Este probabil puțin cam depășită, dar este foarte amănunțită și explică într-adevăr modul în care funcționează cadrul Eclipse. Ca orice altceva, RCP nu este prea greu pentru a ridica dacă ați dat seama cum funcționează cadrul care o susține și veți obține mult mai mult kilometraj din codul dvs.

0
adăugat