Replicarea între SQL Server 2005 și SQL Server Compact Edition

Poate fi făcut și, dacă da, cum?

0
fr hi bn

5 răspunsuri

Din cauza constrângerilor bugetare, cred că va trebui să se apropie de beta-tester, am încercat să urmez ghidul și cant par să-l facă să funcționeze. Înainte de a-mi petrece timpul pentru a merge la lucru, eu doar confrim, replicarea între SqlServer 2005 și Compact Edition este ceva ce se poate face?

0
adăugat

De asemenea, puteți să verificați Servicii de sincronizare pentru serverul Sql și ediția Compact . Beneficiul serviciilor de sincronizare este că nu aveți nevoie de un server de replicare sau de IIS și puteți, de asemenea, sincroniza între baze de date compacte. Această metodă implică scrierea unui cod mai echitabil și este destul de implicat, dar aș recomanda să considerați acest lucru ca fiind un serviciu ușor.

0
adăugat

Mă confrim, replicând între   SqlServer 2005 și Compact Edition este   ceva ce se poate face?

Da, se poate face cu siguranta fie folosind Merge Replication sau Services Sync

0
adăugat

Puteți utiliza funcția Merge Replication. Există un tutorial aici Tutoriale Cum să Tutorial SQL Server Compact (Număr 5).

0
adăugat

Desigur, este posibilă replicarea, așa cum este Servicii de sincronizare dacă nu vă este frică să vă murdăriți mâinile. Depinde de detaliile a ceea ce aveți nevoie:

  • Sometimes-connected application wanting to have a read-only cache: Sync Services
  • Sometimes-connected application wanting to have part or full update ability: Sync Services
  • Remote site with multiple workstations needing read/write access to data: replication if you can get a secure network connection that's stable enough, otherwise look at extending Syn Services to work with SQL Express (or full SQL Server) based on the sample here: Sync using SQL Express

Dacă doriți doar o bază de date SQL CE și lucrați cu un server SQL 2008 atunci vrăjitorul din Visual Studio 2008 SP1 va face toată munca pentru dvs., trebuie doar să adăugați o linie de cod la ea dacă doriți bi-directional a sustine. Dacă nu puteți să faceți upgrade, va dura mai mult de lucru cu SQL 2005 și este de încredere numai dacă aveți cel puțin SP2.

Sunt în mijlocul unui proiect care necesită mai multe site-uri să aibă un sub-set de date într-un mediu în care fiecare site își poate pierde uneori conexiunea la sediul central, am reușit să obținem serviciile de sincronizare pentru a lucra cu SQL 2008 la sediul central și SQL Express 2008 la fiecare site cu urmărirea completă a modificărilor (funcția 2008) și funcționează excelent. Este nevoie de o sumă rezonabilă de cod (C # și SQL), așa că am folosit câteva șabloane destul de inteligente pentru a vă ajuta. Fiți conștienți de asta.

Poate că ți-ai putea rafina întrebarea cu mai multe detalii?

0
adăugat